Carmen Bazán, molt preocupada pel seu fill: «Jesulín està desesperat i angoixat»

Ha parlat sobre la delicada situació que viu la parella
Maria José Campanario amb el seu marit Jesulín de Ubrique | Telecinco

Jesulín de Ubrique i María José Campanario passen per un delicat moment que s'allunya molt dels plans que la parella tenia preparats per a aquest estiu, com donar-se el «sí, vull» per segona vegada en la seva esperada «reboda», que finalment va haver de ser suspesa pels problemes de salut de l'odontòloga. Ara, l'esposa del torero es recupera després d'haver patit una crisi de fibromiàlgia a la clínica psiquiàtrica 'El Seranil'. Una situació que, inevitablement, sembla estar afectant seriosament l'estat d'ànim del seu marit. «Jesulín està bastant trist», ha confirmat la seva mare, Carmen Bazán, en declaracions a 'Socialité'.

«Però jo tinc confiança en Déu en què tot anirà bé», ha continuat dient, a més de revelar que els fills de la parella, els seus néts, «es troben bé amb els seus avis». I és que, pel que sembla, Carmen està molt preocupada per tot el que està passant a Jesulín i María José al llarg d'aquest estiu, ja que, a més, el seu fill es mostra «desesperat, preocupat i angoixat» per l'estat de salut de la seva dona, del qual encara no se sap molt bé com ni quan acabarà resolent-se.

 

María Patiño ensenya a 'Socialité' la conversa amb Carmen Bazán | Telecinco

 

Recentment, la parella es va deixar veure a la platja, quan durant el cap de setmana María José va poder sortir de la clínica a passejar en companyia. Va ser aquí on es va poder veure a l'odontòloga per primera vegada després de conèixer-se la notícia del seu ingrés, i les seves imatges van resultar bastant impactants. Caminant amb la cara seriosa i visiblement cansada, semblava que a la dona de Jesulín li costava fins i tot articular paraula. «Estic millor, gràcies», va comentar als periodistes que es van acostar i es van interessar per ella.Comentaris

envia el comentari