Primer pla de Carmen Bazán a 'Campamento de Verano'

Carmen Bazán decideix explicar la veritat sobre la seva relació amb Andrea Janeiro

Carmen Bazán confessa què sent per Andrea Janeiro

Carmen Bazán i Andrea Janeiro semblen no tenir una relació cordial, tenint en compte les declaracions de la mare de Jesulín. La d'Ubrique sempre ha estat molt generosa amb la premsa, a qui ha donat tota mena de titulars sobre la seva família.

Això li ha valgut més d'un retret de l'extorero, cansat que sempre parli massa. Però també de Belén, que no va dubtar a retreure-li la manera com es va dirigir a la seva filla quan li van preguntar sobre si tenien relació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Carmen Bazán confirma que no veu Andrea Janeiro

Andrea Janeiro va deixar ben clar que el seu desig era romandre a l'anonimat i allunyar-se del món mediàtic. Va intentar intervenir perquè la seva mare deixés de carregar contra el seu pare als mitjans per evitar així sortir esquitxada.

Amb qui no comptava era amb la seva àvia paterna, Carmen Bazán. La mare de Jesulín sembla desarmada quan la premsa li pregunta i no es pot mantenir callada. La seva última entrevista va ser el 2017, on es va esplaiar de valent sobre els seus assumptes familiars.

Primer pla de la filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, mirant a càmera amb el rostre seriós
Carmen confessa que fa temps que no veu Andrea Janeiro | Europa Press

Un té a veure amb com és la seva relació actual amb la seva primera neta. Poc després de néixer, Belén i Jesulín es van separar i la col·laboradora va marxar amb la petita. Sempre ha presumit d'haver tirat la seva filla endavant ella sola, sense comptar amb l'ajuda de la família Ubrique.

No obstant això, hi ha una altra versió que donaria un altre punt de vista a la història de la 'princesa del poble'. Segons Carmen, des que va veure Andrea marxar d'Ambiciones, la relació entre elles es va refredar. La jove mai no es va interessar en ella i el contacte es va anar perdent.

Foto de Carmen Bazán al carrer somrient
Carmen Bazán confessa el distanciament amb la filla de Belén Esteban | Europa Press

«Els avis hem d'anar a veure els nets, però ells també han d'anar a veure els avis», va confessar. Una manera clara d'assenyalar com Andrea se'n va distanciar i no va anar a visitar-la.

La mateixa Belén va confirmar que la relació entre elles és inexistent, però sempre assenyala com a culpable Carmen. En canvi, la versió de la matriarca del clan també posa el punt sobre la noia que ara té prou edat per prendre les seves pròpies decisions.

Carmen Bazán assumeix que Andrea Janeiro no vol saber res de la família

La relació entre la mare d'Andrea i Carmen mai no va ser cordial. De fet, es va refredar després de la separació entre la col·laboradora i el torero. Això va acabar afectant la jove, que va anar perdent relació amb la família paterna.

Amb tots, menys amb la seva tia Carmen, l'única que sí que s'ha interessat en ella, segons ha comentat sempre Belén. Amb el temps, Andrea sembla haver intentat acostar postures amb el pare, però no amb la resta de la família.

Foto de Carmen Bazán, mare de Jesulín de Ubrique, somrient mirant a càmera
Carmen Bazán i Belén Esteban mai no es van portar bé | Europa Press

Fa temps que no els veu i això ha contribuït que la relació es refredi. La tertuliana manté que ella mai va malmetre i fins i tot els justificava davant la seva filla quan aquesta preguntava per ells.

Tot i que la veritat és que la de Paracuellos no ha perdut mai l'oportunitat de carregar contra Carmen la mínima que ha tingut ocasió. Quan va estrenar la seva secció 'Lo de Belén' entrevistant una àvia que feia tiktoks amb el seu net, la col·laboradora es va recordar de la mare de Jesulín.

Belén Esteban amb cara d'enuig al plató 'Sálvame'
Belén Esteban sempre ha qüestionat el paper de Carmen Bazán com a àvia | Mediaset

«És molt emocionant, perquè te'n recordes de l'ajuda que donen aquests avis i àvies», va començar dient. «No tots, però bé», va afegir a manera de 'zasca' per a Carmen Bazán. Resultava evident que tenia moltes coses per retreure-li com a àvia de la seva filla.

Tot i això, quan la matriarca va tenir un revés de salut, ha confessat que ella i Andrea «parlaven de tant en tant». Tot i això, la jove segueix sense acostar postures i fer aquesta visita que Carmen tant ha reclamat.