Carmen Borrego abandona el plató de ‘Les Campos’ en sentir-se discriminada

La presentadora va donar pas a un espai del programa amb una frase que segons Borrego, no la representava

Captura del moment de la discussio durant l'emissó de 'Las Campos' | Telecinco

Durant l'emissió i debat del nou capítol de la sèrie documental ‘Les Campos’, la filla menor de María Teresa Campos es va sentir molt ofesa amb un dels comentaris que la presentadora, Carlota Corredera, va dir per donar pas a un simple joc d'entreteniment. Segons el portal ‘FormulaTV’, Carmen Borrego va cridar «Jo no sóc Campos» mentre abandonava el plató. La col·laboradora de ‘Sálvame’, Mila Ximénez, es va encarregar d'explicar als teleespectadors els fets que havien donat pas a aquesta reacció.

Un joc d'entreteniment es va convertir en un moment tens per a la filla petita del clan Campos. Corredera va donar pas a l'estilista Pelayo Díaz perquè esbrinés, a través de la seva roba, quants diners portaven damunt. Les paraules exactes de la presentadora van ser: «Poden passar les Campos a aquest set perquè Pelayo les analitzi?», i va ser llavors quan Carmen Borrego es va sentir ofesa perquè no se sentia una d'elles. «És que jo crec que no sóc Campos», va ser el que va argumentar Borrego per no formar part del «joc de la roba», segons Mila Ximénez.

Aquest comentari no va sentar gaire bé a la matriarca de la família, i així l'hi va fer saber a la seva filla petita: «Et carregaràs el programa per aquesta ximpleria? El programa es diu 'Les Campos' i se seguirà dient 'Les Campos'!». Per la seva banda, la seva filla seguia insistint que ella només era Borrego. Finalment, gràcies a les paraules de Boris Izaguirre, Carmen va tornar a plató, moment que va aprofitar María Teresa per resoldre el conflicte: «La meva Carmencita, no tornis a dir això davant de mi, que ets Borrego. Ets Campos i Borrego».


Comentaris

envia el comentari