Carmen Borrego supera els seus problemes econòmics amb una nova feina allunyada de Telecinco

La filla de María Teresa Campos prova sort com a actriu

Carmen Borrego al plató de 'Viva la vida'
Carmen Borrego solucionarà els seus problemes econòmics amb la seva nova feina com a actriu | Telecinco

Carmen Borrego ha estat protagonista en els últims mesos pels seus problemes econòmics, derivats especialment de la crisi del coronavirus, que la va deixar sense feina a 'Viva la vida' durant un temps després d'haver-se contagiat i haver de quedar-se en quarantena a casa. 

A més, tant el seu marit com la seva filla, tots dos advocats, es van quedar sense feina, així que la casa es va quedar sense ingressos fixos. La complicada situació ha obligat a Carmen Borrego a tirar d'inventiva i trobar nous reptes professionals que contribueixin a millorar la seva economia, i tot apunta que de moment està donant els seus fruits. 

Fa uns dies la vam poder veure asseguda al plató de 'Sábado Deluxe' malgrat la mala relació que han tingut, tant ella com la seva germana Terelu, amb tot l'equip de 'Sálvame' en els últims temps.

I ara la filla de María Teresa Campos ha aconseguit trobar un nou projecte professional que s'allunyi de nou de l'univers 'Sálvame', segons el periodista especialitzat en televisió Rocco Steinhäuser: Carmen Borrego s'apunta a ser actriu, i ho fa per l'eterna competidora de Mediaset, Antena 3. 

Les Campos es converteixen en actrius

Concretament, la col·laboradora ha fitxat per la sèrie de 'La Veneno', on apareixerà fent un cameo en els últims capítols de la seva primera temporada, que encara s'està acabant de gravar. 

Amb aquest pas, Carmen Borrego segueix els passos de la seva germana Terelu, que ja va aparèixer a la tercera temporada de 'Paquita Salas', també creada pels Javis, on interpreta una extravagant i exigent empresària del món de la moda. 

La cosa és que la notícia ja no sorprèn tant si tenim en compte que María Teresa Campos també va anunciar al seu canal de YouTube que apareixeria a la sèrie, tot i que ho farà interpretant-se a ella mateixa en els anys noranta, quan va entrevista La Veneno al seu mític programa de televisió.

En definitiva, que ara mateix les tres Campos tenen o han tingut algun tipus de projecte com a actrius, i ja només falta per veure la més jove del clan, Alejandra Rubio, provar sort en aquest món. 


Comentaris

envia el comentari