ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Carmen Borrego té angoixa i malsons després de la cirurgia estètica

La filla de María Teresa Campos i germana de Terelu no està psicològicament bé
Carmen Borrego, després dels retocs a la cara. | Telecinco
 

Després d’una operació estètica, per Carmen Borrego no tot és alegria, elogis i enhorabones. Gairebé un mes més tard d’haver sortit del quiròfan, la col·laboradora de Telecinco està patint angoixa i malsons

 

El metge ja li va advertir que després de sotmetre’s als retocs de cara una de les possibles conseqüències seria la depressió. I tot sembla indicar que s’està complint, ja que Carmen Borrego l’està sofrint, sobretot a la nit. No obstant això, Carmen no ha deixat de somriure i lluir amb orgull la seva nova cara, mentre afirma que no només ha canviat el seu físic, sinó també la seva ànima i se sent més jove i radiant, tot i les molèsties mentals que sofreix.

 

Els trastorns mentals de Carmen Borrego

Veure’s amb deu anys menys està passant factura a la germana de Teresa Campos. Tal com va predir el seu metge que podria patir una espècie de depressió, Carmen va admetre el passat dimecres que està patint angoixa i malsons.

 

Carmen Borrego ha confessat: «He estat completament enfonsada, molt malament, fins que he començat a sortir. Avui encara sento angoixa, intento relaxar-me, però no ho aconsegueixo. Dormo malament, tinc malsons horribles. Psicològicament no estic bé».

 

Pel que sembla i segons explica el seu metge, aquests efectes són normals després d’una intervenció d’aquest tipus, ja que va ser una operació molt delicada: «Tinc una barbaritat de punts, han cosit darrere de les orelles i del coll. M’han pujat la cara, no m’han fet res al nas, però me’l veig diferent».

 
L'abans i el després de Carmen Borrego | Telecinco

 

L’operació de Carmen Borrego

Després de diverses setmanes d’haver passat per quiròfan, els canvis en la cara de la filla de María Teresa Campos són més que evidents i la seva pròpia valoració a l’hora de mirar-se al mirall, tal com esperava.

 

La papada era la seva zona del cos que més la preocupava i acomplexava, per això va passar pel quiròfan on li van retirar gran part i ara té un millor aspecte tant a la cara com en el coll. El dia que va decidir operar-se, els metges també li van recomanar altres retocs: retirar-li el greix de les bosses dels ulls i aixecar-li una mica les celles.

 

El canvi en Carme Borrego va ser tan gran que fins i tot la seva germana Terelu va voler operar-se, tot i que els seus companys de Telecinco la van criticar en un primer moment perquè feia molt poc temps que s’havia operat contra el càncer de pit, després van aplaudir la seva nova aparença.