Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego

Carmen Borrego confirma les sospites i decideix anar-se'n de casa

Carmen se'n distancia perquè no aguantava més a casa seva

Carmen Borrego ha patit de valent les últimes setmanes. I tot després de la polèmica sobre els àudios de la seva nora Paola Olmedo filtrats a través del programa en què treballa, Sálvame.

Carmen Borrego veia com la seva vida feia un gir considerable i el benestar de la seva família saltava pels aires. Sobretot, quan escoltava en ple directe com la dona del seu fill atacava sense pietat el clan Campos. Sens dubte, la filla de Maria Teresa Campos volia desaparèixer del focus mediàtic perquè el patiment li estava traient anys de vida. Després de veure com la relació amb el seu fill s'estava esquerdant per moments, ha decidit allunyar-se per un temps i distanciar-se'n.

Carmen Borrego se'n distancia i marxa de casa seva

Les seves paraules el darrer divendres a Sálvame feien pensar que, malgrat l'amor que professa al seu fill José María, també s'ha de fer valer. «Mantinc que el meu fill està per sobre de qualsevol cosa al món, però la meva vida també és important. Respecto la seva vida, però ell també ha de respectar la dels altres. Per a mi no tot s'hi val. Els meus fills tenen una edat i han de saber de la meva vida i protegir-me com jo els he protegit», va sentenciar fa pocs dies en directe. Ella sabia que el seu fill, José María Almoguera, s'està posant de part de Paola Olmedo, la seva dona, en tot aquest conflicte.

Carmen Borrego
Carmen Borrego es va posar a plorar al plató de Telecinco. | Mediaset

Carmen Borrego volia celebrar el seu aniversari de la manera menys polèmica possible. A la col·laboradora de Sálvame se li ha acudit viatjar fins a la platja per envoltar-se dels seus. Especialment, del seu marit i d'altres familiars i amics menys mediàtics en un cap de setmana molt especial. Borrego ja va avançar al seu programa que no tenia pensat quedar-s'hi a la capital d'Espanya.

Carmen Borrego se'n va lluny per celebrar el seu 56è aniversari

Quan li van preguntar si aquests dies del pont de Tots Sants estaria amb el seu fill José Maria i la seva nora Paola, va confessar que no volia retrobar-se amb ells. Necessitava fer un viatge especial per desconnectar de tot. De fet, a través de les xarxes socials ens hem adonat que ha estat molt ben acompanyada. Aquest diumenge compartia la fotografia on apareix al bell mig de la platja abraçada al seu marit.

A més a més,  ha compartit una publicació en què la veiem celebrar el seu 56è aniversari amb la resta de convidats en un dinar que ha estat balsàmic per a ella. Amb tot, la germana de Terelu ha volgut agrair totes les felicitacions que ha rebut les últimes hores el dia del seu aniversari.

Després d'una setmana convulsa, Carmen Borrego decideix desconnectar de tot

«Un dia d'aniversari molt bonic. Gràcies a tots i a tota la meva família per felicitar-me i estimar-me», deien les paraules de Borrego. No ha volgut oblidar completament la família que tants maldecaps li ha donat últimament.

Veurem si Carmen si torna aviat a plató després de passar una de les pitjors setmanes de la seva vida com a col·laboradora de televisió. Ha estat notícia durant moltes jornades i, excepte un dia, va estar present tota la darrera setmana al programa on treballa des de fa temps. El seu conflicte familiar ha estat una gran notícia per als directors de Sálvame. Han sabut esprémer la polèmica d'aquests àudios i la posterior exclusiva on anunciava que seria àvia.