Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.

Carmen Borrego destapa la veritable Rocío Carrasco amb un demolidor missatge

Carmen Borrego li treu la careta a Rocío després de l'última polèmica

Carmen Borrego ha sorprès tothom amb un fort posat estiuenc en una coneguda revista. El cas és que la televisiva ha decidit parlar novament de tots els temes polèmics en què ha estat protagonista en els darrers temps.

La germana de Terelu torna a atiar la seva gran amiga Rociíto després d'amigar-se amb la seva germana Terelu i enterrar la destral de guerra amb la seva neboda Alejandra. I és que no perdona que la filla de Rocío Jurado no anés al casament del seu fill, José María Almoguera.

En primer lloc, Carmen Borrego, que no és gens partidària a posar en banyador, confessa que sempre li ha donat una miqueta d'objecció fer-ho. Per això, la col·laboradora de Sálvame ens sorprèn en confessar que «l'objectiu d'aquest posat a Lecturas és ajudar les dones de la meva edat. Que s'adonin que també poden posar en banyador».

La col·laboradora destapa la veritable cara de Rocío Carrasco

Sobre la seva germana Terelu afirma que «no m'he reconciliat amb ella per la meva mare, crec que ella tampoc». I és que, després de les nombroses disputes, les dues germanes i filles de María Teresa Campos han parlat llargament perquè aquesta deficient relació s'arreglés. Així doncs, finalment s'han assegut per intentar posar les coses al seu lloc i no allargar aquesta mala relació.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
La tertuliana carrega contra Rocío Carrasco i Fidel per absentar-se al casament del seu fill| GTRES

El tema central de l'entrevista ha estat com d'afectada es va quedar la germana de Terelu després de conèixer que Rocío Carrasco i Fidel no assistirien a les noces del seu fill José María.

«M'hauria agradat rebre un missatge seu o una trucada l'endemà per preguntar-me com havia anat», confessava Carmen. Recordem que la col·laboradora es va trencar en directe el dia que la televisiva va entrar per donar la cara després de no anar al casament tan especial per a la seva amiga.

Carmen no va aguantar la pressió de tants dies havent d'excusar la seva amiga

Aquell dia, les paraules de Rocío van provocar que la filla menor de María Teresa Campos s'enfonsés. Exactament després que la dona de Fidel digués que no tindria problema a assistir a un hipotètic casament d'Alejandra Rubio.

Els nervis estaven a flor de pell, i la col·laboradora no va aguantar la pressió de tants dies havent de respondre per boca de Rocío Carrasco, quan realment no entenia ni sabia el motiu de l'estranya absència de l'ex d'Antonio David.

Muntatge Carmen Borrego i el seu fill
Carmen Borrego no esperava l'absència de la seva amiga al casament de José María Almoguera | Catalunya Diari

A més de parlar-ne, Borrego també ha sentenciat els Mohedano d'una forma clara després de l'emissió dels dos primers capítols d'En el nombre de Rocío.

«La postura dels Mohedano em sembla molt cínica. Rocío Jurado no perdonaria mai el que han dit de la seva filla», sentenciava en aquesta exclusiva que generarà molt d'escàndol.

Criden l'atenció les crítiques de Carmen Borrego a Rociíto

Veurem quina és la reacció d'aquestes paraules de la Campos sobre el fet que Rocío i Fidel no anessin a l'enllaç del seu fill José María.

Rocío Carrasco sense maquillatge
Rocío Carrasco, gran protagonista de l'exclusiva de Carmen a 'Lecturas' | Mediaset

El cas és que aquesta exclusiva crida força l'atenció, especialment en els termes en què es refereix a Rociíto. Sí, perquè el cap de setmana passat totes dues van estar gaudint del 81 aniversari de la matriarca de la família, María Teresa Campos.

Carmen Borrego va convidar la seva amiga a la celebració, i semblava que aquella trucada tan esperada hauria posat punt final a la picabaralla entre totes dues per l'assumpte del casament. Un conflicte, però, que sembla que no s'ha acabat després de veure la portada d'aquest dimecres.

▶️ María Teresa Campos cumple su sueño y regresa