IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carmen Borrego, en contra que la seva mare i Edmundo Arrocet es casin

Un micròfon obert a 'Supervivientes' ha delatat a la petita del clan de les Campos

Carmen Borrego es va delatar creient que no l'escoltava ningú. | Telecinco

Com ja sabem, Carmen Borrego col·labora al debat de 'Supervivientes: Conexión Honduras' emès per Telecinco, precisament el mateix programa on la parella de la seva mare, Edmundo Arrocet, es troba participant com a concursant. A més, durant l'emissió d'aquest diumenge, María Teresa Campos va participar en el programa a través d'una trucada telefònica per animar als seus seguidors a fer costat a Edmundo perquè continuï a l'illa, ja que és un dels nominats setmanals.

Durant la intervenció de María Teresa, l'humorista va aparèixer en una imatge amb vestit de bany i la presentadora, Sandra Barneda, va aprofitar per preguntar pel seu canvi físic. «Se li ha quedat bona figura, eh?», deia Sandra, al que Rosa Benito, que també col·labora al programa, va respondre en to d'humor: «Després d'això, les noces!». Una broma que no va fer gens de gràcia a Carmen Borrego, qui ràpidament va contestar-li de forma taxativa: «De noces res. Casa't tu».

I és que, pel que sembla i segons recull 'Ecoteuve', la filla petita de María Teresa creia que tenia el micròfon apagat i quan va pronunciar aquesta resposta creia que ningú, excepte Rosa, l'escoltava. Unes declaracions que van deixar a tothom bocabadat, ja que amb elles Carmen s'ha posicionat en contra de la idea que la seva mare contregui matrimoni amb Arrocet. Moments abans, la presentadora malaguenya li deia a la seva filla: «Carmencita, m'agrada molt veure't aquí». Una opinió de la qual pot ser que s'hagi penedit després de conèixer que la seva 'Carmencita' no està tan contenta com sembla amb la relació amorosa que manté amb l'humorista.


Comentaris

envia el comentari