ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Carmen Borrego s'enfada amb Maria Patiño pels comentaris sobre la seva cara

La filla petita de María Teresa Campos es va defensar en el plató de 'Sábado Deluxe' de les crítiques rebudes
Carmen Borrego en el plató 'Sábado Deluxe'. | Cedida

 

La filla petita de María Teresa Campos, Carmen Borrego va ser una de les convidades de l'última emissió del programa 'Sábado Deluxe'. La col·laboradora va acudir al plató per defensar-se de les crítiques al seu canvi físic d'alguns dels seus companys de 'Sálvame'.  

 

Una de les persones que va ser més dura amb la nova imatge de la germana de Terelú va ser la periodista Maria Patiño. «A mi el que ha dit Patiño no m'ha dolgut per mi sinó pel metge que ha fet un treball extraordinari», va comentar Borrego. 

 

Carmen Borrego no ha encaixat bé les crítiques de Patiño

Encara que amb les seves operacions hauria de sentir-se més bé, Carmen Borrego no passa per un bon moment després de la cirurgia. Va haver de respondre els atacs de la seva companya de programa d'aquesta manera: «Una cosa és que t'agradi o no t'agradi i una altra és que digui que tinc els ulls caiguts, la cara estirada cap avall».    

 

«Bé almenys no t'han deixat cara de velocitat», amb aquestes gracioses paraules va voler rebaixar la tensió el presentador Jorge Javier Vázquez, a la vegada que intentava animar a Carmen. 

 

Imatge de Carmen Borrego amb el seu cirurgià i la seva germana Terelu. | Cedida

 

El 'canvi radical' ha disparat l'audiència de 'Las Campos'

Amb la cirurgia estètica, no només s'ha produït un canvi físic en les dues germanes, sinó que el programa que comparteixen amb la seva mare també s'ha vist beneficiat. Els primers episodis de 'Las Campos' no estaven obtenint les dades d'audiència desitjables per un espai de les nits de Telecinco. Molts dies arribaven amb dificultats al 10% de 'share'.  

 

Les edicions especials 'Cambio radical' del show, en canvi, han aconseguit enganxar d'allò més als teleespectadors. El programa ha arribat a ser líder de la seva franja arribant als 2,1 milions d'espectadors i amb una audiència del 21,3%. 

 

Una llarga llista d'operacions 

La germana petita de Terelu Campos ha aprofitat el seu pas pel quiròfan per fer-se múltiples retocs dels quals pot començar a presumir. Carmen Borrego s'ha sotmès a un lipoescultura, una cirurgia a les parpelles, una liposucció del coll i la barbeta a més d'una reconstrucció de la seva dentadura de la qual ha dit amb nostàlgia: «Pobres dents meves. M'han acompanyat tota la vida, són horrorosos, però jo us estimo».