Carmen Borrego confessa haver envejat físicament Terelu

Carmen Borrego ha mostrat la seva cara més personal assegurant: «Sempre he aguantat moltes bromes sobre el meu cos i encara les continuo aguantant»

En el próximo programa de 'Las Campos' podrá verse como Carmen Borrego y Terelu se hacen algunos retoques
En el pròxim programa de 'Las Campos' es podrà veure com Carmen Borrego i Terelu es fan alguns retocs | Telecinco

Terelu Campos i Carmen Borrego continuen erigint-se com l'element més 'fetitxe' de Telecinco. El programa de 'Las Campos' està sent tot un èxit que, sobretot, travessa fronteres des que es va saber que Terelu va superar l'operació del seu càncer de mama. No tot és, però, oli en un llum i el pròxim capítol del 'reallity' promet emocions d'allò més fortes.  

Carmen Borrego, doncs, va voler sincerar-se respecte la seva germanaTerelu. I és que aquesta ha sorpès a tothom reconeixent que havia «envejat físicament» la seva germana, afirmant a més que en alguns moments de la vida l'hi havien afectat les bromes sobre el seu físic.

Un montaje con imágenes de la evolución física de Carmen Borrego hecho por 'Sálvame'
Un muntatge amb imatges de l'evolució física de Carmen Borrego fet per 'Sálvame' | Telecinco

 

Carmen es compara amb Terelu

Pel que sembla, Carmen Borrego sempre s'ha fixat molt en el físic de la seva germana. A més a més, va confessar que l'estatura sempre ha estat el seu complex més gran i que ha hagut d'aguantar bromes respecte a aquest tema durant tota la seva vida. En aquest context, la mateixa Carmen ha assegurat: «He envejat físicament la meva germana».

Carmen Borrego també va reconèixer que el cos de la seva germana Terelu sempre li ha semblat molt millor que seu i va confessar que «sempre he pensat que Terelu era molt més prima que jo», tot afegint: «He vist fotografies de quan érem joves i estàvem més o menys igual, el que passa és que la constitució de Terelu era molt diferent de la meva. Terelu té les cames llargues i molt primes, com les d'Alejandra».

Carmen Borrego y Terelu Campos, muy pendientes del estado de salud de su madre
Carmen Borrego i Terelu Campos  | Cedida

 

La confiança de Borrego

No obstant això, Carmen Borrego confessa que mai s'ha sentit acomplexada pel seu aspecte físic, però potser sí que ha estat una mica afectada o molesta per alguns detalls, però res més enllà. 

Tot i això, revelava: «El que no m'agradava gens era la meva alçada. Si sempre et fan notar la teva poca alçada, al final t'acaba afectant. Jo sempre he aguantat moltes bromes i encara les continuo aguantant. Amb l'alçada sobretot. Quan ets baixeta ja se't condiciona i, és clar, és un problema que, avui en dia, no té cap solució».


Comentaris

envia el comentari