Carmen Borrego escala posicions mediàtiques i garanteix la relació amb la seva germana convertint-se en la seva representant

La seva mare i la seva germana ja havien triomfat en el món televisiu, i ara sembla que li arriba el seu torn

Les Campos reunides | Cedida

El nom de Carmen Borrego és cada vegada més conegut en el panorama mediàtic espanyol: la més petita de les Campos no deixa d'aparèixer a la televisió i s'ha convertit en un dels noms més coneguts de Telecinco. Últimament participa en molts programes de televisió i recentment s'ha confirmat que l'han agafat com a assessora de l'amor a 'Mujeres y hombres y viceversa'. De ser gairebé una desconeguda a esdevenir una figura d'èxit, Borrego li deu el seu reconeixement al 'reality' de la seva família, 'Las Campos', on es va donar a conèixer. Amb aquest ascens meteòric va rebre més d'una crítica, sobretot per part de les seves companyes de plató. La mateixa Mila Ximénez li va enviar unes dures paraules: «M'agradaria donar-te un consell des de la distància. Ets el que ets perquè durant molt de temps han treballat la teva mare i la teva germana per arribar on són. Ara pretens volar sola. Però si no tens ales sòlides per fer-ho, t'estavellaràs en la caiguda lliure dels pallassos paracaigudistes».

Més enllà d'aquestes incidències, la carrera de Carmen s'ha consagrat dins de la graella televisiva i, de fet, aquest mateix dilluns s'ha filtrat que s'ha convertit en la representant de la seva germana Terelu. Amb aquesta nova posició, queda clar que les Campos han començat a unir-se: ho evidencia la decisió de Terelu després de donar-li el seu èxit laboral i la seva carrera.


Comentaris

envia el comentari