Carmen Borrego i José Carlos Bernal, sis anys d’amor

La germana de Terelu Campos i la seva parella han celebrat el seu sisè aniversari junts
Carmen Borrego han celebrat el seu sisè aniversari | INSTAGRAM

 

La germana de Terelu Campos, Carmen Borrego, i la seva parella José Carlos Bernal han estat aquest cap de setmana celebrant els sis anys de relació que ja porten junts. La parella va començar la seva relació l'any 2013 i es va casar al 2014. Per celebrar-ho, han realitzat una escapada els dos sols a Càceres.

 

El matrimoni ha triat aquest cap de setmana per celebrar el seu sisè aniversari els dos sols com si es tractés d’una lluna de mel, i han gaudit d’un sopar romàntic en un dels restaurants més importants de la ciutat: l'Atrio, del xef Toño Pérez. Un restaurant de prestigi que compta amb dues estrelles Michelin.

 

Carmen mostra el seu amor públicament

Carmen Borrego i el seu marit han viatjat a Càceres per celebrar el seu aniversari | INSTAGRAM

 

La filla petita de María Teresa Campos va publicar dues fotos amb José Carlos Bernal al seu perfil d’Instagram. La primera feia referència a l’inici de la relació, ara fa sis anys, i l’acompanyava amb un missatge un pèl melancòlic: «La nostra primera foto junts, ja han passat sis anys. T’estimo».

 

La segona foto que va penjar, també acompanyada del seu marit, se'ls veu sopant en el prestigiós restaurant Atrio, a Càceres. En aquest cas, Carmen Borrego es mostrava orgullosa amb un breu comentari: «Cap de setmana meravellós».

 

 

Carmen travessa un molt bon moment

Borrego no només es mostra feliç i radiant al costat de José Carlos Bernal, sinó que també viu un moment feliç després de fer-se uns retocs estètics. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha corregit la papada i les parpelles, i també ha canviat el color del seu cabell. Aquests canvis li han suposat mostrar una nova imatge, de la qual se sent molt satisfeta i orgullosa. En el mateix ‘Sálvame’, la col·laboradora té una secció que porta el seu nom: ‘Desafío Borrego’ on de forma periòdica ella mateixa es realitza nous canvis de ‘look’.

 

Però no totes les notícies són positives, des que la seva germana Terelu es va operar d'una doble mastectomia ha tingut diversos problemes. Ara la presentadora haurà de tornar a passar per quiròfan per les complicacions que està patint. Una situació que, evidentment, afecta a tota la família.