Carmen Borrego ingressa en una clínica per fer-se una operació estètica

La filla de Maria Teresa Campos se sotmetrà a la reducció de papada que havia anunciat

Carmen Borrego en el cumpleaños de su sobrina Alejandra Rubio
Carmen Borrego en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Ha arribat el dia. Carmen Borrego ha ingressat en una clínica aquest matí de dimecres, 29 d'agost, per tal de realitzar-se una operació estètica que fa temps que desitja i que li permetrà alliberar-se d'un dels seus grans complexos: la papada. Segons ha publicat 'Look', la filla petita de María Teresa Campos ha arribat al centre estètic cap a dos quarts de nou del matí.

Tot i que ja se sabia que Borrego se sotmetria a la intervenció, es desconeixia completament quin dia tindria lloc l'operació, motiu pel qual ha agafat a tots per sorpresa. La col·laboradora de 'Sálvame' està acompanyada de tots els seus familiars i hores abans de ser operada confessava que estava bastant nerviosa, tot i que no ha volgut donar cap detall perquè és una persona «molt supersticiosa».

El seu preoperatori a 'Las Campos'

No és casualitat que precisament hagi estat avui el dia escollit per fer-se l'operació. Aquest dimarts es va emetre el nou capítol de 'Las Campos', on les operacions de cirurgia estètica que es volen realitzar les filles de María Teresa van ser les protagonistes.

Mila, Terelu, Carmen y su marido informándose sobre las intervenciones en el reality 'Las Campos'
Mila, Terelu, Carmen i el seu marit informant-se sobre les intervencions a 'Las Campos' | Telecinco

 

Després del seu viatge per visitar diversos països llatinoamericans i conèixer la terra natal de Bigote Arrocet, arribava el torn de les intervencions quirúrgiques. Terelu i Carmen visitaven la Clínica Diego de León de Madrid acompanyades de Mila Ximénez per obtenir informació. A més, en el capítol també van tenir una conversa amb Mario Vaquerizo, Alaska i Topacio, que van ser convidats a la casa de Maria Teresa Campos per parlar sobre les operacions estètiques a què cada un s'ha sotmès.

Carmen Borrego se prueba la faja que tendrá que usar tras su operación
Carmen Borrego es prova la faixa que haurà de fer servir després de la seva operació | Telecinco
 

I és que Mediaset ha volgut esprémer al màxim el 'reality' de las Campos retransmetent les operacions estètiques a què tenen pensat sotmetre's. Després de l'emissió del preoperatori, la visita de Carmen a la clínica poques hores més tard no és casual i ja s'està en espera de poder veure a través de la pantalla quin és el resultat final. Mentrestant, Terelu haurà d'esperar una mica més a causa de l'operació de pit que s'ha hagut de fer per la recaiguda en el càncer de mama.

Un debat sobre aquest tipus d'operacions

No obstant això, la decisió de compartir les seves intervencions estètiques amb els espectadors ha generat un intens debat sobre aquestes operacions. Sobretot moltes crítiques, ja que molts dels seus seguidors no veuen apropiat que les retransmetin al 'reality' i ho consideren com una mena d'acció «a la desesperada» per aconseguir pujar l'audiència. Sigui com sigui, l'expectació generada per veure els resultats és enorme i el pròxim capítol de 'Las Campos' segurament trenqui registres d'auciència.

En el próximo programa de 'Las Campos' podrá verse como Carmen Borrego y Terelu se hacen algunos retoques

Carmen Borrego i Terelu a 'Las Campos'  | Telecinco

Comentaris

envia el comentari