Carmen Borrego, molt preocupada per Terelu: «Podria caure malalta per tot el que està passant»

La filla de Maria Teresa Campos ha defensat la seva germana de totes les crítiques al ‘Deluxe’

Carmen Borrego en el 'Deluxe' de esta semana
Carmen Borrego al 'Deluxe' d'aquesta setmana | Telecinco
 

Que Terelu Campos està passant uns temps una mica complicats no és cap secret. La filla de Maria Teresa Campos sempre es troba a l’ull de l’huracà, i l'última polèmica que envolta la col·laboradora ha acabat afectant col·lateralment la seva filla petita Alejandra.

Un fet que ha molestat i enfonsat profundament a Terelu, que en les darreres setmanes ha protagonitzat diversos moments de tensió i fins i tot ha esclatat en mig dels programes de ‘Sálvame’.

Carmen Borrego, la millor defensa de Terelu

Ara, la seva germana Carmen Borrego ha estat l’encarregada de sortir en defensa de Terelu i llançar una advertència sobre el seu estat anímic. El lloc escollit per la filla de la Campos ha estat el ‘Deluxe’, on ha manifestat el següent: «Estic preocupada per ella, he arribat a pensar que podia caure malalta a causa de tot el que està patint».

I és després de tot el revolt provocat per unes imatges publicades de la seva filla en les que apareix extremadament prima, Terelu ha hagut d’aguantar no només que titllin d’anorèxica a Alejandra, sinó també que la critiquin a ella mateixa per unes acusacions segons les quals la filla de Maria Teresa Campos ha actuat de manera autoritària a feines anteriors.

Carmen Borrego y Terelu Campos, muy pendientes del estado de salud de su madre
Carmen Borrego i Terelu Campos, molt pendents de l'estat de salut de la seva mare | Cedida
 

 

Una d’aquestes crítiques ve de la mà de Kiko Hernández, que sempre té la pistola a punt per disparar i que ha afirmat que Terelu s’havia enfadat amb altres treballadors e més d’una ocasió per no haver complert les seves exigències.

Tots aquests motius han acabat esdevenint un problema massa gran per Terelu, que ha esclatat i sembla que no pot més. Segons la seva germana, «arriba un moment en què no tot val. L’únic delicte que hem comès nosaltres, és el de ser filles de la meva mare, i no per això ens hem d’emportar totes les clatellades. La meva germana ha treballat tota la seva vida i no sé què ha passat amb Terelu perquè passi això».

«Està destrossada, enfonsada i amb poques forces»

Borrego també afirma que la filla de la Campos «està dolguda amb els seus companys, fins i tot sorpresa» de la manera d’actuar d’aquests. «Si estàs en una etapa de la vida en la qual tens poca autoestima, i a sobre et passa això, et sents com una merda».

Però Carmen Borrego no només ha explicat els motius que han portat a la seva germana a enfonsar-se, sinó que també ha aprofitat per fer pública la seva gran preocupació. I és que tal com explicava a ‘Sábado Deluxe’, «no vull ser tremendista però està destrossada, enfonsada i amb poques forces».

Així doncs, la germana de Terelu està molt afectada per l’estat de salut de la seva germana, i ha arribat a confessar que «aquesta setmana per primera vegada m’ha fet pena, perquè crec que no s’ho mereix».


Comentaris

envia el comentari