Carmen Borrego amb un barret

Carmen Borrego reconeix que se n'ha anat sense avisar: ha trobat l'amor

Carmen està una mica desconcertada davant els darrers moviments lluny d'Espanya

El casament de l'estiu, el de Kike Calleja i Raquel Abad, ja s'ha celebrat després de mesos de preparatius, informacions a mitges i especulacions diverses. Tot normal, tenint en compte que ell és un membre cada vegada més destacat de Sálvame.

Kike fa tasques de reporter per al programa, juntament amb altres companys com a Sergi Ferré o José Antonio León. No obstant això, Kike cada vegada gaudeix de més dies a plató, assegut al costat dels altres col·laboradors estrella.

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
Carmen Borrego, íntima amiga de la parella formada per Kike i Raquel | Telecinco - Instagram

La seva amistat infrangible i profunda amb Terelu Campos i amb Carmen Borrego juguen un paper fonamental en aquest nou rol. I és que és tan intensa la seva amistat, que Kike fins i tot les ha posat a la foto de portada del seu casament, amb Raquel, en un gest força discutit.

El viatge que Carmen Borrego no coneixia i que prediu el que pot passar

Carmen Borrego és íntima amiga de Kike. Tot arran de la relació entre la seva germana Terelu i el reporter, des de llavors, Kike és gairebé un més de les Campos. Aleshores no sorprèn que el periodista hagi decidit passar-se al bàndol dels personatges.

El seu primer pas ha estat una exclusiva a Lecturas amb totes les fotos i detalls de l'enllaç. La revista ha canviat fins i tot el dia de publicació i aquesta setmana ha sortit en dilluns en comptes de fer-ho els dimecres, com és habitual.

Després de la festa, en què Carmen Borrego va beure, va ballar i va gaudir fins a altes hores de la matinada, Kike i Raquel van passar a segon pla.

Lògicament, després d'un casament com el seu és comú que es produeixi un bon viatge de nuvis. I això és el que han fet Kike i Raquel, preparar les maletes i anar-se'n.

Somrients, feliços i relaxats, han posat en un 'selfie' que ha publicat a les seves xarxes. «Feliços i il·lusionats comencem la nostra lluna de mel. Gràcies a tots els que heu contribuït a dibuixar-nos aquest somriure», escrivia.

De la mateixa manera, Kike afirma que «encara ens dura la ressaca emocional d'un dia màgic. Ens veiem a l'agost». Així, doncs, el viatge s'allargarà durant uns quinze dies en què Kike i Raquel gaudiran lluny d'Espanya.

Ara, però, la gran pregunta que es fa tothom és: també hi haurà exclusiva de la lluna de mel?

El destí que probablement Terelu sí que conegui

Com que Terelu Campos és la millor amiga de Kike Calleja és probable que ella sí que estigui al corrent de per on transcorre el seu viatge. Així doncs, la primera parada, tal com revela Lecturas, ha estat Nova York.

De moment, no se sap si hi haurà més parades en aquest viatge. És probable que facin el que moltes parelles: uns dies a la 'Gran Manzana' i avió cap a algun destí paradisíac tipus Cancun o Punta Cana.

També és probable que vegem fotos d'aquest viatge a la revista Lecturas, ja que han publicat l'exclusiva del casament —per la qual s'haurien embutxacat uns 20.000 euros— i ara podrien tenir també les fotos del viatge de nuvis.

Sigui com sigui, Kike Calleja ha fet el pas definitiu a convertir-se en personatge del cor. Entre el seu paper a Sálvame i després de la seva primera portada exclusiva en una revista, obre la veda a comentar els aspectes més destacats de la seva vida, tant professional com personal.

Fa temps, les seves amigues Carmen i Terelu s'hi van mostrar força reticents, però la veritat és que li han agafat el gust i no passa cap mes on una o l'altra siguin portada d'alguna revista.

De fet, han entès que, per la seva sobreexposició mediàtica, se'n parlarà facin el que facin. Si al mateix temps poden cobrar alguna cosa, benvinguts siguin aquests euros.