Carmen Borrego parla sobre la salut de Terelu Campos després de la seva operació

La col·laboradora s'ha sotmès a una doble mastectomia després que li tornessin a diagnosticar càncer de mama

Terelu Campos se derrumba en 'Sálvame' al anunciar su doble mastectomía
Terelu Campos s'enfonsa a 'Sálvame' en anunciar la seva doble mastectomia | Telecinco

El passat dissabte, 6 d’octubre, Terelu Campos va passar pel quiròfan de l’Hospital Fundació Jiménez Díaz per sotmetre’s a una doble mastectomia després que aquest estiu li tornessin a detectar un tumor. La filla de María Teresa Campos ha volgut fer-se aquesta intervenció per evitar qualsevol risc de tornar a patir un càncer de mama en el futur, ja que la probabilitat que hi havia era bastant alta.

L’operació ha estat tot un èxit, segons ha explicat la seva germana Carmen Borrego. La col·laborada de ‘Sálvame’ va anar aquest diumenge a visitar la seva germana al centre hospitalari acompanyada de la seva filla i va explicar als mitjans que hi havia a la porta que Terelu havia passat una nit «molt tranquil·la», tot i que seguia ingressada a l’UCI després de deu hores al quiròfan.

«Fins al migdia no estarà a planta», afegia Carmen Borrego, que també va assegurar que «la nit la passada tranquil·la, ara continua adormida i està sense dolor, així que molt bé». Des de l'Hospital Fundació Jiménez Díaz també van emetre un comunicat explicant que la intervenció «s'ha desenvolupat satisfactòriament i la pacient es troba estable i recuperant-se».

Carmen Borrego, tras los retoques en su cara.
Carmen Borrego, després dels retocs a la cara. | Telecinco
 

Un nou tumor després de sis anys

Terelu Campos no va estar sola durant la seva operació. La seva filla, Alejandra Rubio, i la seva mare, María Teresa Campos, van estar al centre hospitalari donant-li el seu suport i estant al seu costat en aquests durs moments d’ençà que li van tornar a diagnosticar un tumor a principis de juliol, sis anys després de què se li diagnostiqués per primera vegada un tumor al pit dret.

La col·laboradora televisiva va haver de passar per quiròfan de nou per a que li extirpessin el tumor, i ara ha volgut tornar operar-se i fer-se una doble mastectomia que li eviti tornar a tenir aquests problemes de salut en un futur. Per davant li queda un mes de postoperatori i seguir medicant-se durant cinc anys per evitar que es pugui arribar a fer metàstasis.m 


Comentaris

envia el comentari