Carmen Borrego

Carmen Borrego se n'afarta i revela per què ha llegit el testament abans de temps

Carmen Borrego ha traït una amiga seva per explicar la veritat

Des que Carmen Borrego va tornar a col·laborar a Sálvame, ha demostrat ser una de les tertulianes amb més notícies a anunciar. Això mateix s'ha demostrat més d'una vegada. Justament, la setmana passada va ser ella qui va llançar una bomba en directe a l'esmentat espai.

«Ana María s'hauria assabentat que Ortega Cano posarà la casa on viuen a nom de Gloria Camila», revelava. Com calia esperar, els tertulians del programa de Telecinco es van quedar estupefactes perquè això explicava el motiu pel qual la dissenyadora hauria fugit a Costaballena. A més, també va fer entendre que a la mare de Gema Aldón li «preocupava el futur del seu fill» respecte a la decisió que havia pres el seu marit.

No obstant, fa uns dies, aquests rumors van ser desmentits per la fillastra d'Ana María al nou programa on exerceix de col·laboradora, Ya es verano. Va ser allà on es va mostrar bastant dura amb la germana de Terelu Campos i on va donar el seu testimoni.

Això sí, a Carmen Borrego no li va fer gens de gràcia que la influencer negués la seva informació perquè ella està segura que és verídica. Per aquesta raó, no va dubtar a parlar alt i clar en directe a Sálvame.

Carmen Borrego
Carmen Borrego es defensa de Gloria Camila | Mediaset

 

Carmen Borrego es defensa de l'atac

Com a amiga d'Ana María, Carmen Borrego coneix alguns detalls de la seva situació matrimonial i familiar. Cal recordar que va ser la mateixa col·laboradora qui va dir que la dissenyadora li havia confessat que «no podia més».

«Em diu: «a casa meva he de demanar permís per fer qualsevol cosa». «A casa meva mana més Marina que jo, a casa meva mana més Gloria Camila que jo»», explicava Carmen Borrego fa un mes. De fet, aquestes declaracions les va pronunciar la germana de Terelu Campos un dia després de la polèmica intervenció de José Ortega Cano en el format de Ya son las ocho.

Setmanes més tard, aquesta situació es tornava a viure a Sálvame, quan va assumir que l'habitatge matrimonial estava a nom de la filla d'Ortega Cano. La jove, a Ya es verano, va voler deixar clar aquest assumpte.

«No hi ha res al meu nom, no m'ha donat cap casa. Em sembla lleig que treguin aquest tema a relluir», començava dient.

Carmen Borrego
Carmen ha hagut de prendre una dura decisió pel seu bé | Mediaset

«Em sembla lleig que parlin de l'herència d'algú a qui, tant de bo, li quedin moltíssims anys més i que segueixi vivint la vida. Si ho fes, té tot el dret de fer el que li doni la gana», admetia.

Tot i això, el dia d'ahir 2 d'agost, Carmen Borrego continuava afirmant això: «És Aldón qui em dona aquesta informació. El que li preocupa són els moviments que estava fent Ortega Cano. En cap moment va sortir de la meva boca la paraula testament», explicava contundentment.

La veritat és que la paraula «testament» va posar el crit al cel a Gloria Camila i a la resta de la família Ortega Cano. Això sí, María Patiño va voler deixar força clar qui va ser el responsable de pronunciar aquest terme i fins i tot no va tenir cap temor a assenyalar-lo.

En efecte, Kiko Matamoros va ser l'únic col·laborador que va parlar de testament, i no Carmen Borrego com assegurava la jove. «Això és una cosa que Ana María no només ha explicat a Carmen Borrego, sinó que ho ha dit almenys a vuit companys. Si algú ha mentit en tot això és Ana María Aldón», aclaria.

Kiko Hernández dedica unes dures paraules a la dona d'Ortega Cano

Carmen Borrego s'ha sentit alleujada en ser recolzada pels seus companys. Això sí, Ana María no ha sortit tan ben parada perquè s'ha guanyat les crítiques tant de Kiko Matamoros com de Kiko Hernández.

Així mateix, tots dos afirmen que la dissenyadora estaria jugant brut proporcionant informació a diferents companys de televisió per crear una mala imatge d'Ortega Cano.«Si ha explicat a tothom aquesta informació, a mi Aldón em sembla molt covarda», deia Kiko Hernández . «Està dinamitant el matrimoni perquè tothom vegi a Ortega Cano com un ogre, un dolent».

«Cada dia entenc menys Ana María. Agafa la maleta, tingues valentia i vés-te'n, però no vagis posant la teva parella a parir», deia el tertulià. Per tant, Carmen Borrego ha estat testimoni de com alguns dels seus companys de programa han carregat durament contra la seva amiga. Només el temps dirà si finalment aquesta informació propagada per la mateixa dissenyadora és verídica o si resulta un rumor fals.