Carmen Borrego segueix guanyant protagonisme i fitxa per 'Mujeres y Hombres y Viceversa'

La filla menor de María Teresa Campos està eclipsant la seva germana gran, guanyant cada vegada més pes a la cadena de Mediaset

Carmen Borrego està eclipsant la seva germana gran | Cedida

Un ascens gairebé meteòric. Així es podria definir el pas de Carmen Borrego per Telecinco. De ser una completa desconeguda per a gran part dels espectadors a convertir-se en un dels personatges més cobejats pels platós de televisió aquest país. En menys d'un any, Carmen Borrego ha passat de ser «l'altra filla» de María Teresa Campos a tot un personatge en si mateix, reconeixible per a la majoria de l'audiència. I la seva nova participació televisiva així ho confirma: Borrego ha fitxat per 'Mujeres y Hombres y Viceversa' com a assessora de l'amor.

La seva capacitat per generar notícies provinents del seu entorn familiar i més proper, l'han catapultat com un valor en alça, convertint-se en tot un reclam per a l'espectador. Ara, després de l'anunci de la seva nova participació televisiva, Borrego la compaginarà amb la seva faceta de contertuliana en el debat de 'Supervivientes'. El fitxatge de la filla de María Teresa Campos és, sens dubte, un gran punt per a 'MYHYV', un espai que no passa pel seu millor moment pel que fa a les audiències, i necessita tornar desesperadament a l'univers retroalimentat que tan bé funciona al canal principal de Mediaset España.

Las germanes Campos es disputen les aparicions televisives | CatalunyaDiari.cat
 

El que està clar és que la carrera ascendent de Borrego està convertint a Terelu en una peça menor de l'organigrama de les Campos. Cal recordar que la presència de l'expresentadora a la televisió ha quedat relegada a aparèixer de manera ocasional a 'Sálvame', espai en el qual col·labora des de l'any 2014, on no va ser vista amb bons ulls com a presentadora substituta de Jorge Javier Vázquez. Aquest deteriorament s'ha fet encara més evident en els últims sis mesos: la filla gran de María Teresa Campos va arribar a ser la protagonista indiscutible de fins a sis 'prime times' de Telecinco en tan sols vuit dies durant el passat mes de gener. Ara, és la seva germana la que guanya terreny.


Comentaris

envia el comentari