rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Borrego demana no enfrontar-se a Terelu Campos al debat de 'Supervivientes'

La filla de María Teresa Campos, Carmen Borrego, va ser molt taxativa amb la seva germana
Terelu Campos i Carmen Borrego, separades a 'Sálvame' | CatalunyaDiari.cat

 

Carmen Borrego i Terelu Campos segueixen a l'ordre del dia. La primera de les filles de María Teresa Campos, però, ha aconseguit alçar tan la veu com la seva germana, Terelu —quelcom impensable temps enrere—, i ara ja brilla amb llum pròpia.

 

En aquest context, doncs, la col·laboradora de 'Sálvame' ha aprofitat l'absència de Terelu a Telecinco, per llençar-li un dard enverinat. I és que la mateixa Carmen va demanar abandonar el debat de ‘Supervivientes’ que duu a terme amb la seva germana per «veure si així puc parlar».

 

L'afirmació va generar molt de rebombori entre els col·laboradors del programa, que van veure força evident el divorci entre Borrego i la seva germana. I és que Borrego hauria passat a l'atac per obtenir un protagonisme, que s'ha guanyat a pols a 'Sálvame'. 

Carmen Borrego al debat de ‘Supervivientes’

Després de la controvertida acusació de Borrego, algunes de les veus de 'Sálvame' ja van alertar de qui podrien ser les noves contrincants d'aquesta al debat de 'Supervivientes'. Mila Ximénez, Kiko Hernández i Laura Fa es postulaven com a substitutes per Terelu Campos. 

 

Mila Ximénez, però, semblava la persona més adequada. Tot i això, la primera persona que va substituir Terelu va ser Laura Fa, trencant tots els pronòstics dels col·laboradors sobre Mila Ximénez.

 

Laura Fa i Carmen Borrego a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Els problemes de Carmen Borrego amb la seva papada

Carmen Borrego va decidir encarar el 2018 amb un canvi d'imatge, segons va explicar durant el nou capítol del 'reality' que protagonitza juntament amb la seva mare i la seva germana Terelu Campos.

 

Carmen Borrego vol, als seus 51 anys, eliminar la seva papada que li ha anat sortint amb l'edat. Mare i filles van viatjar a Nova York i allà les va visitar el cirurgià plàstic de les grans estrelles, Enrique Monereo.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris