rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Borrego, sobre el càncer de Terelu: «Està forta i se'n sortirà»

La germana de Terelu ha estat la primera de la família en pronunciar-se sobre l'estat de salut de la col·laboradora de 'Sálvame'
Terelu Campos, Carmen Borrego i Rocío Carrasco a la sortida de l'hospital de La Luz | CatalunyaDiari.cat

 

Sotrac duríssim per la família Campos. La notícia que Terelu Campos torna a patir càncer de mama ha caigut com una llosa en el seu entorn familiar i així ho ha fet saber la seva germana, Carmen Borrego. Lluny de caure en el pessimisme, però, la filla de la mediàtica Maria Teresa Campos s'ha mostrat convençuda que Terelu se'n sortirà. «La veig forta i se'n sortirà, com ja va sortir-se'n abans», ha comentat. 

 

Borrego, sobre Terelu: «Se'n sortirà com ja va sortir-se'n abans»

La mateixa Borrego, que ha estat la primera de la família en pronunciar-se sobre el càncer de la seva germana, ha assegurat que aquesta està «forta» i que el seu entorn lluita pel mateix objectiu: «Tots estem força optimistes i amb la mentalitat positiva. Se'n sortirà d'aquesta com ja va sortir-se'n abans». 

 

En aquest context, però, la mateixa Borrego ha relatat que fa una setmana que és coneixedora de la situació. «La notícia la rebem fa una setmana, tot i que el comunicat l'hem fet públic avui», destacava Borrego mentre reconeixia: «No és una notícia gens agradable, evidentment»

El càncer de Terelu, una notícia inesperada

La Fundación Jiménez Díaz ha emès avui el comunicat. El centre hospitalari que s'encarregarà de tractar la malaltia de Terelu i que, al seu dia, ja va tractar l'ictus que va patir aquesta, ha donat avui una notícia que les Campos no esperaven. 

 

Las Campos, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

«La pacient Teresa Borrego Campos presenta un nou tumor primari en la mama esquerra, per tant, serà intervinguda al llarg dels pròxims dies a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz», comenta la nota mentre apuntala: «El procés està sent coordinat pel doctor Francisco Lobo». 

 

 

Consternació a 'Sálvame'

Finalment, qui també ha lamentat la situació han estat els companys de Terelu a Telecinco. «Representa un autèntic un gerro d'aigua freda», relaten des de 'Sálvame' en una nota que comenta: «No teníem cap indici que ens fes preveure la mala notícia». Cal comentar, doncs, que Terelu va acudir a 'Sálvame' a principis de setmana, tot i ser coneixedora el seu càncer.

 

Terelu Campos va acudir a 'Sálvame' l'endemà de conèixer la notícia | Telecinco

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris