rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Borrego trenca a plorar abans d'agafar un avió per gravar 'Las Campos'

La televisiva té por a volar i el seu espòs no la podia acompanyar
Imatge de Carmen Borrego plorant desconsolada a l'aeroport. | Cotilleo

El pas de Carmen Borrego per l'aeroport de Madrid-Barajas va ser un moment dur per a ella perquè s'havia d'acomiadar del seu espòs. La televisiva havia d'agafar un vol a Argentina, destí on ha de parar per gravar el seu 'reality' familiar.

 

La petita de 'Las Campos' estava molt afectada i va trencar a plorar a llàgrima viva quan havia de dir adeu al seu amor, ja que aquesta vegada no podia viatjar amb ell perquè tenia compromisos laborals, segons indica 'Cotilleo'. A més, la seva por a volar encara complicava més la situació. Per sort, anava acompanyada de la seva germana i la seva mare, les quals la podien tranquil·litzar.

L'exparella de María Teresa, protagonista 

Un cop arribin a terra llatinoamericana, pretenen descobrir els orígens de l'exparella de María Teresa, l'humorista Bigote Arrocet. L'ocasió serveix com a oportunitat de tenir més audiència perquè el protagonista fa temps que no apareix davant les càmeres. Buenos Aires serà el seu primer objectiu, allà recordaran la infància d'Edmundo per conèixer quines van ser les seves primeres passes.
 

Els nous capítols de 'Las Campos' comptaran amb la presència de Bigote Arrocet. | Cedida

Un altre avió cap a Xile 

El viatge no acabarà aquí, sinó que agafaran un altre avió per anar a Xile, encara que segurament no li farà gaire gràcia a Borrego tornar a sentir la gravetat. En aquest país és on l'humorista va començar a treballar com a tal i també als mitjans de comunicació, arribant a assolir l'èxit. 

 

«Viatgen a Xile per conèixer els orígens de Bigote d'ençà que va arribar d'Argentina quan tenia onze anys. Aniran als llocs on va créixer i es va educar i coneixeran alguns dels seus millors amics de la infància», així va descriure l'objectiu del viatge una persona que coneix Edmundo. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris