Carmen Borrego es treu la papada i s'arregla les parpelles

La filla de María Teresa Campos i germana de Terelu ha passat pel quiròfan
Imatge de Carmen Borrego després de l'operació | Telecinco

 

Dit i fet, Carmen Borrego ha vist complert un dels seus majors somnis. I és que la filla de María Teresa Campos per fi s'ha sotmès a l'operació de cirurgia estètica, amb la qual volia veure's més guapa al mirall, canviant les seves parpelles i traient-se la papada. 

 

Borrego va aparèixer per primer cop en públic després de la cirurgia en un avenç d'un programa especial que va emetre ahir a la nit Telecinco: 'Las Campos: Tic-Tac, Cambio Radical'. Per veure el nou rostre de la col·laboradora televisiva haurem d'esperar fins al pròxim dimecres 12 de setembre. 

 

En la seva emissió completa, la cadena de Mediaset oferirà els moments previs a l'operació de Borrego i també el seu postoperatori. Els espectadors podran veure com Carmen comparteix les seves sensacions abans i després de la intervenció amb el seu marit, la seva filla, la seva germana i la seva mare. 

 

Carmen Borrego passa pel quiròfan

Les converses amb els seus familiars van fer que Carmen Borrego visqués més relaxadament la tensa espera prèvia a l'entrada al quiròfan. Al seu costat, van estar en tot moment tant la seva mare María Teresa Campos com la seva germana Terelu.   

 

José Carlos Bernal, el seu marit, també era aquell dia a l'habitació de l'hospital amb ella. Tot i els seus intents de tranquil·litzar la seva parella, la col·laboradora de 'Sálvame' li va comentar: «estàs preparat per ser vidu?», no se sap si fent broma o perquè realment no confiava en l'èxit de l'operació. 

 

Carmen Borrego amb el seu marit minuts abans de l'operació | Telecinco

 

'Sálvame' mostra la possible nova cara de Borrego

Encara que la presentadora no les tenia totes, l'operació es va realitzar satisfactòriament sense que hi hagués cap tipus de problema. Tot i això, haurem d'esperar uns dies per veure el seu resultat. Aquest fet, però, no va evitar que 'Sálvame' fes una recreació de com podria ser la nova cara de Carmen Borrego després de sotmetre's a la cirurgia estètica.  

 

Imatges de la recreació que van fer a 'Salvame' sobre l'abans i després de Borrego | Telecinco

 

Les imatges que van ensenyar al programa de les tardes de Telecinco no són més que un muntatge fotogràfic que especula amb quin podria ser el nou aspecte de la col·laboradora. Per veure el real, haurem de sintonitzar la cadena d'aquí a una setmana al voltant de les deu de la nit.