IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carmen Franco confessa que té càncer terminal: «No tinc por a la mort»

La filla de Franco ha confessat que no està rebent tractament i que està «disposada a rebre allò que vingui»

Carmen Franco paseando por Madrid
Carmen Franco passejant per Madrid | DiariodeEspaña.com

La imminent publicació del llibre de Nieves Herrero 'Carmen', sobre la vida de Carmen Franco, la filla del dictador Francisco Franco, que actualment té 91 anys, ha tret a la llum que pateix càncer. «Tinc un càncer terminal. Tot ha estat aquest estiu, he estat 15 dies de metges i diuen que ha de ser de fa temps, però bé, ho he assumit i no passa gens», ha confessat en una entrevista a 'La Otra Crónica', afegint que no està rebent tractament. «No fa falta», sentència.

Una greu situació a la qual la filla de Franco fa referència en el llibre, que recull les seves converses amb la periodista. «Aquí estic, disposada a rebre allò que vingui, sense llàgrimes, no tinc por ni tan sols a la mort, l'he vist de prop moltes vegades i la conec perfectament. No li tinc por, no m'enxamparà quieta, reivindico el meu nom perquè no vull ser jutjada per la vida dels altres».

I és que si alguna cosa sembla inquietar a Carmen Franco a hores d'ara de la seva vida i en la situació en la qual es troba és la forma en què serà recordada. «Sóc Carmen, gens més. Una dona que ha estat testimoni de gairebé un segle d'història. No sé quant temps vaig a viure més, tampoc m'importa. Fins a on arribi he arribat», sentència en el final del llibre.

Els seus fills, per la seva banda, són coneixedors del seu delicat estat de salut i han respectat que sigui ella mateixa qui parli de com es troba: «Està pioca, però el cap la té perfecta», expliquen, defensant que ells no són els qui «per fer comentaris sobre la seva salut». En 1950, Carmen va contreure matrimoni amb Cristobal Martínez-Bordiú i van tenir set fills: María del Carmen, María de la O, Francisco Franco, María del Mar, José Cristóbal, María de Aránzazu i Jaime Felipe.

Carmen Franco y su hija reciben un duro golpe tras ser consideradas «personas non gratas».
Carmen Franco amb la seva filla Carmen  | Cedida

Malgrat la seva avançada edat, gens feia sospitar que la filla de Franco amagués tan greu malaltia. Fins al moment, Carmen presumia d'una atrafegada vida i realitzava llargs viatges. De fet, segons ha revelat, va anar a la seva tornada d'unes vacances amb les seves amigues - tornava d'un viatge a Cuba i un creuer - aquest 2017 quan va sospitar que alguna cosa li passava perquè se sentia més cansada del normal.


Comentaris

envia el comentari