Carmen Janeiro, germana de Jesulín de Ubrique, posant somrient i amb una brusa blanca amb collarets

Carmen Janeiro dona una segona oportunitat a la seva història d'amor

Carmen Janeiro es reconcilia amb el seu ex

Carmen Janeiro ha decidit donar una segona oportunitat al seu ex, Luis Masaveu. Tot i que feia més de deu anys que la parella tenia una relació, a l'agost tot va saltar pels aires. La ruptura va córrer com la pólvora per la premsa rosa, descobrint-se que ja feia tres mesos que estaven separats.

Ara, la germana de Jesulín de Ubrique i l'empresari han decidit reprendre la seva relació. Almenys així ho publica 'El Español', ja que assegura que Carmen mai es va instal·lar a Portugal. Ella tenia intenció de deixar Marbella, però finalment no ho va fer pel delicat estat de salut de la seva mare.

Per la seva banda, Masaveu sí que va anar al país veí per qüestions laborals. Així, separats, van estar molt de temps, mentre la filla de Carmen Bazán travessava una «crisi personal». Un moment delicat que va propiciar el distanciament de la parella.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carmen Janeiro es reconcilia amb Luis Masaveu

No eren temps feliços per a Carmen Janeiro. I és que després de la defunció del seu pare va haver de fer-se càrrec de la seva mare pel seu delicat estat de salut. La matriarca es va mudar amb la seva filla i el seu gendre a Marbella per intentar animar-la.

Un cop de tornada, Carmen Bazán va ser desnonada de casa seva i es va traslladar a 'Ambiciones'. A més, la seva operació de maluc va mantenir en alerta als seus fills que la visitaven amb regularitat, però alhora, l'enormitat de la finca li feia sentir sola.

La germana de Jesulín era conscient l'estat pel qual estava passant la seva mare i no s'atrevia a marxar cap a Portugal. Per això, va caure en una crisi personal i que va acabar provocant el seu distanciament amb Luis Masaveu.

Després d'aquest temps de separació, Carmen i Luis han pogut parlar les coses i sembla que han arribat a un acord. Enteses les dues postures, la parella decidia donar-se una segona oportunitat, ja que han sigut més de deu anys d'amor, que bé valen la pena intentar rescatar.

Carmen no està preparada per allunyar-se de la seva família

Tal com publica l'esmentat mitjà, la germana de Jesulín li va exposar a l'empresari les seves inquietuds; marxar a Portugal, eren «massa renúncies» a les quals havia de fer front. «Ell ho va entendre perfectament» i es van donar un temps.

El contacte entre els dos seguia sent freqüent i haurien pres la decisió de seguir junts, però en la distància. Per a ells és la millor solució, o almenys de moment, esperant que arribin temps millors a la família. «Tenen bona relació i es parlen cada dia, però també a ells com a parella els vindrà bé aquest temps», expliquen.

Continuen mantenint l'hermetisme

Sent fidels a aquesta dècada d'amor, tant Carmen com Luis segueixen mantenint la seva vida allunyada del focus mediàtic. Cap dels dos es va pronunciar sobre la ruptura ni tampoc ho han fet ara amb la suposada reconciliació.

Només l'entorn de la parella va ser el que va donar pistes sobre el distanciament i les raons que l'haurien provocat. «Carmen va pensar que li resultaria fàcil mudar-se a Portugal, però després la seva mare es va operar del maluc», expliquen.

«Volia estar al seu costat i pendent d'ella, i estar tan lluny se li feia molt dur», assegura l'entorn. A més, fonts pròximes a la parella desmenteixen que Janeiro no sigui benvinguda a la família Masaveu. «La relació és bona, és veritat que no es parlen i veuen molt, però hi ha respecte», asseguren.

Per la seva banda, el clan Janeiro està «molt content» amb aquesta reconciliació. Sobretot la matriarca que ha conviscut amb la parella i sap l'afecte que hi ha entre la seva filla i el seu gendre.

Ara, Carmen Janiero seguirà vivint a Marbella on vol reprendre la seva professió com a professora de ioga. Mentrestant, Luis Masaveu viatjarà entre Portugal i Suïssa per motius laborals, i a Espanya per retrobar-se amb Carmen.