Carmen Lomana critica durament María Teresa Campos per imitar Audrey Hepburn

La veterana presentadora ha posat esmorzant davant l'aparador de la mítica joieria Tiffanny's
María Teresa Campos, retinguda a l'aeroport JFK de Nova York | Telecinco

 

Ja instal·lades a Nova York, les Campos ja estan sent les protagonistes de la capital estatudinenca. La dada més anecdòtica, però, és que el seu protagonisme es deu més als escàndols que creen pels Estats Units que no per l'enregistrament del seu nou 'reality', 'Las Campos'. 

 

  

Així doncs, si fa una setmana eren notícia per voler pujar gairebé 10 maletes a l'avió, aquesta setmana ho han estat a partir d'una polèmica amb Carmen Lomana. I és que la col·laboradora de televisió ha criticat durament a María Teresa Campos per posar per una fotografia enmig de Nova York imitant a Audrey Hepburn en una seqüència de la famosa pel·lícula ‘Esmorzant amb diamants’.

  

  

  

«Tinc amics a Nova York i m'expliquen que mitja ciutat s'està rient de María Teresa Campos per posar d'una forma tan ridícula, que no li correspon ni per edat ni per condició», ha dit Lomana a ‘Vanitatis’ després de veure les imatges filtrades de la gran de les Campos vestida de negre i esmorzant davant l'aparador de la mítica joieria Tiffanny's.

 

 

 

María Teresa Campos imitant a Audrey Hepburn a 'Esmorzant amb diamants' | Cedida

 

Terelu i Carmen, una mala influència

«Ella no ho veu. Tot i així, són les filles —Terelu i Carmen— les que l'estan portant al caos. No es resigna al fet que se li ha passat l'època de sortir a la televisió. Era un personatge estimat i respectat, i ara per contra, està destruint la seva trajectòria fent bajanades» ha assegurat.

 

Lomana, a més, ha reconegut que va quedar impressionada el dia que Terelu li va dir a la seva mare en directe que no s'esforcés a menjar xurros perquè «ja en tenia prou amb la porra que es menjava cada nit». Al fil de la crítica va argumentar: «És inconcebible que una filla digui això». 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris