Carmen Lomana sobre Letícia: «Té un aspecte tremendament arrogant»

La col·laboradora televisiva es va sincerar durant la seva entrevista amb Risto Mejide a 'Chester'

Carmen Lomana y la reina Letizia en un fotomontaje
Carmen Lomana i la reina Letícia  | CatalunyaDiari.cat

El programa que presenta Risto Mejide a Cuatro, 'Chester', ens ha oferit la possibilitat de tornar a veure a la televisió una gran desapareguda: Carmen Lomana. La col·laboradora ha acudit al plató de Mejide per parlar sobre aspectes totalment desconeguts de la seva vida, com per exemple com va viure la pèrdua del seu marit: «Em vaig treure el sostenidor i el vaig posar a dins del sudari», es va atrevir a revelar Lomana. 

Ara bé, aquestes no van ser les paraules més sorprenents, ja que la 'socialité' també va deixar anar un polèmic comentari, que ara està en boca de tothom. En concret, Lomana es va referir a les tensions viscudes entre la reina Letícia i Sofia, fa unes setmanes. 

«Tot això ho va provocar la mare»

«Jo penso en la Letícia que es va passar tant de temps cuidant la imatge de les nenes, i en un segon es carrega part de la imatge de la Princesa d'Astúries», va assegurar Lomana que, a més, va anar més enllà. «Tot això ho va provocar la mare», va sentenciar la col·laboradora. 

Momentos de máxima tensión entre Letizia y Sofía.
El moment en què Letícia es va posar davant de la reina Sofia perquè no es faci una fotografia | Xarxes socials

 

Segons ha assenyalat, la culpable del que va passar a les portes de la Catedral de Palma de Mallorca va ser la mateixa reina Letícia. En aquest sentit, Lomana ha assenyalat que la monarca espanyola va mostrar una actitut «despectiva», que a la vegada també va influenciar la seva filla. «A la nena li va entrar pànic en veure la seva actitud», va explicar Lomana. 

Assegura que la reina té un aspecte «arrogant»

Però les crítiques no es van aturar aquí, i és que la col·laboradora també va voler recordar alguns dels episodis més polèmics del regnat de Letícia, com quan no va voler saludar els espectadors durant la desfilada del dia de la Hispanitat, perquè va preferir donar més atenció al seu telèfon. «Té un aspecte tremendament arrogant. Ella hauria de gaudir d'aquesta meravella de tenir l'oportunitat de conèixer tanta gent interessant des de la seva situació. De ser flexible, més regalada i somrient», li va indicar Lomana a Risto. 

Finalment la 'socialité' va voler puntualitzar que, tot i les seves dures paraules contra la dona del rei Felip VI, no està en contra seva, sinó tot el contrari: «Ella amb mi ha estat molt bona, però jo quan la critico, no critico Letizia Ortiz, estic criticant actituds seves amb la institució [...] Només espero que això li serveixi de lliçó», va concloure. 


Comentaris

envia el comentari