Carmen Lomana va reconèixer que estava enamorada

Carmen Lomana demostra que el que expliquen del divorci de Vaquerizo és real

Carmen Lomana ha resolt tots els dubtes

Carmen Lomana acaba de fer pública la imatge definitiva que demostraria que tot allò que s'ha dit sobre el divorci de Mario Vaquerizo i Alaska és real.

Fa uns dies, diversos mitjans de comunicació del nostre país van apuntar que, després de més de 20 anys de matrimoni, el periodista i la reina de la Movida madrilenya havien decidit separar les seves vides per sempre.

Sens dubte, una informació que va deixar de pedra la socialité, ja que durant tot aquest temps aquestes dues figures de la música havien estat una de les parelles més sòlides de tot el panorama artístic del nostre país.

Ara, Carmen Lomana ha volgut aprofitar un esdeveniment molt especial per aclarir tots els dubtes que s'han generat al voltant d'aquesta coneguda i estimada parella.

Carmen Lomana aclareix tots els rumors

Carmen Lomana no ha tingut cap problema en fer costat als seus dos grans amics. Després de totes les mentides que s'han dit en relació amb aquest divorci polèmic, la socialité ha volgut explicar d'una vegada per totes la veritat.

El cap de setmana passat, la col·laboradora de televisió es va envoltar dels seus amics i éssers estimats per celebrar el seu aniversari. Encara que l'amiga de Mario Vaquerizo va néixer l'1 d'agost, ha volgut avançar la festa perquè no coincideixi amb la segona operació sortida de les vacances d'estiu.

A través del compte d'Instagram, Carmen Lomana ha compartit algunes de les fotografies d'aquell dia. La podem veure molt ben acompanyada per alguns dels seus grans amics, com ara Mónica de Tomás o Alaska i Mario.

Carmen Lomana amb Mario Vaquerizo i Alaska
Carmen Lomana amb el matrimoni en la seva festa d'aniversari. | CARMEN LOMANA @CARMEN_LOMANA

«Nit de festa, flamenc, mariachis i amics. Festes chic, convidats fantàstics», va escriure Carmen al costat d'aquestes instantànies.

L'amiga de Carmen Lomana aclareix el malentès

Després del naixement d'aquests rumors, la dona de Mario Vaquerizo no va voler deixar passar l'ocasió per sortir públicament a desmentir tot allò que s'ha estat explicant en relació amb el seu matrimoni.

La intèrpret de temes com ara A quién le importa va acudir al portal de notícies Chic per assegurar que res d'allò que s'havia publicat era cert. «No entenc d'on surten aquestes mentides, això és algú que no sap què escriure i s'ho inventa. No cal fer cas d'aquestes coses».

«Estem igual de bé que sempre, i se'ns pot veure tot el dia junts. Ara soc a casa de la meva mare, passant la tarda. D'aquí a uns dies és l'aniversari de Mario i com sempre ens reunirem tota la família, farem el mateix que vam fer fa un parell de setmanes que va ser el meu».

Aquests rumors de separació entre els dos amics de Carmen Lomana van sorgir arran d'una pregunta desafortunada que un usuari de Twitter va deixar anar sense més ni menys. Aquesta persona es preguntava si Mario i Alaska seguien junts.

«És una manera de buscar 'm'agrada'. A partir d'aquí, ho recull un mitjà de comunicació i la bola es fa cada cop més gran. Fins i tot, donen dades d'infidelitats de Mario, que no vivim junts, que ja hem signat els papers de separació», va assegurar l'artista una altra vegada.

«Passa llavors a altres mitjans que se'n fan ressò i la història de la ruptura ja està servida. Aquest és el recorregut», va explicar l'amiga de Carmen Lomana molt molesta.

«El que no pot ser és que una 'no notícia' es converteixi en notícia, fins i tot quan ja l'has desmentida. Estava ja contestat en un photocall i el que em pregunto és: "Si ja vaig explicar la realitat, per què continuar amb l'assumpte?"», va sentenciar Olvido en la Crónica Rosa del programa de ràdio Es la Mañana.