Carmen Lomana va reconèixer que estava enamorada

Carmen Lomana dona l'exclusiva que Isabel Preysler no volia escoltar

Carmen Lomana torna a la càrrega

Carmen Lomana mai no s'ha caracteritzat per contenir-se a l'hora de dir les coses, més aviat al contrari. La socialité no té cap problema en avivar la polèmica amb les seves paraules. Per si no en tingués prou amb la guerra oberta amb Àgatha Ruiz de la Prada, Lomana tornava a la càrrega.

La col·laboradora de televisió donava una incendiària exclusiva sobre Isabel Preysler i les seves cirurgies. Ni curta ni mandrosa, Carmen Lomana assegurava que la mare de Tamara Falcó «estava molt mal operada». Cosa que no haurà sentat gaire bé a la Preysler.

Aquestes paraules han servit perquè Carmen torni a posicionar-se al punt de mira. La socialité ha tornat a demostrar que no es talla ni un pèl a l'hora d'expressar el que sent.

Carmen Lomana dona l'exclusiva sobre Isabel Preysler

Si hi ha algú que coneix sobre el món de les operacions i la medicina estètica aquesta és Carmen Lomana. La col·laboradora de televisió mai no ha tingut problema a afirmar que ella mateixa s'ha fet retocs. Això sí, quan veu algú operat que no el convenç, no triga a criticar-lo.

Carmen Lomana
Carmen Lomana parla sobre les cirurgies d'Isabel Preysler | ATRESMEDIA

Carmen reapareixia al plató d''Espejo Público' per parlar sobre totes les polèmiques que ha protagonitzat els últims dies. I no contenta amb totes les que ja tenen, Carmen apuntava i llançava un altre dard a una de les dones del moment: Isabel Preysler.

Carmen assegurava que la cara de 'la Reina de cors' no ha passat per les millors mans:

«Preysler ha estat una seductora, però ja no és el que era. Per desgràcia, l'han operat molt malament», assenyalava Lomana. D'aquesta manera, la socialité s'obria un front més.

Però aquesta no ha estat la primera vegada que Carmen Lomana llança la seva artilleria més pesant contra la mare de Tamara Falcó. Fa uns dies, la col·laboradora apareixia a 'Fiesta' on tornava a defensar el mateix. I, malgrat la negativa dels seus companys, es va aventurar a titllar-los de "cínics" per no donar-li la raó:

«Sou molt cínics, però penseu el mateix. Defenseu el que és indefensable. Totes hem comentat 'quina pena, quina mal operada està!'», assegurava a Telecinco.

Carmen reconeix que no té res de personal en contra d'Isabel. Però sí que considera que la sobreexposició a què ha estat sotmesa no li està asseient gens bé:

«No tinc res en contra d'ella, simplement comento el que veig i ella, o la seva filla o el xicot, estan contínuament donant notícies divertides. Abans a la cort hi havia bufons, ara tenim molta gent», afirmava.

Carmen Lomana, a l'ull de la polèmica

Però si hi ha una polèmica que fa setmanes i setmanes que es retroalimenta als platós de televisió és la baralla de la socialitat i Ágatha Ruiz de la Prada. I és que, malgrat que Carmen ha assegurat que no entén el motiu de tot això, la guerra continua entre totes dues.

Fotomuntatge de Carmen Lomana i Ágatha Ruiz de la Prada
Carmen Lomana i Àgatha Ruiz de la Prada continuen amb la guerra | CatalunyaDiari

Tant Àgatha com Carmen participen en el mateix joc, totes dues passen pels platós de televisió, i totes dues alimenten la polèmica. Sembla que mai no s'entendran, i que la bona relació que van poder compartir en el passat ja és història.

Això sí, és clar que Lomana no té cap problema a estar sempre en el punt de mira, ben al contrari. A la col·laboradora de televisió se la veu molt còmoda sent la reina de la polèmica, i tot apunta que no pararà, almenys, no de moment.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!