Carmen Lomana després de la mort del seu marit: «Em vaig treure el sostenidor i el vaig ficar al sudari»

Així ho va assegurar durant el programa de Cuatro 'Chester'

Carmen Lomana en 'Chester'
Imatge de Carmen Lomana durant el programa 'Chester'. | Cuatro

El programa de Cuatro 'Chester'va viure aquest passat diumenge, 18 de juny, un dels capítols més esperats de la temporada. I és que les polèmiques confessions de la portaveu de Podem al Congrés, Irene Montero, i de l'empresària Carmen Lomana van protagonitzar una de les nits més exitoses del programa de Risto Mejide. 

Lomana apareixia al plató disposada a enfrontar-se al seu passat, sobretot a un dels moments més difícils de la seva vida: la mort del seu marit. En aquest sentit, l'empresària va voler desmentir els rumors de 'braguetazo' que l'han acompanyat tota la vida, assegurant que entre ells dos hi havia «molt amor». 

Una bonica història d'amor 

Durant l'entrevista, Lomana va explicar com va començar la seva història d'amor. «Ens vam conèixer a Londres, a un club de jazz, quan érem estudiants», relata l'empresària, qui continua dient que «de sobte, va veure un noi guapíssim que m'estava mirant», assegurant que just en aquell moment es van enamorar. 

A partir d'aquell moment, van començar una aventura on «l'única cosa que teníem era molt amor, molts amics i un pis al barri de Chelsea». La parella va gaudir d'una vida plena, la qual es va acabar l'any 1999 per un tràgic accident.
 

Imagen de 'Chester', con Carmen Lomana y Risto Mejide

Imatge de 'Chester', amb Carmen Lomana i Risto Mejide. | Cuatro

 

La tràgica mort del seu marit 

Un accident de trànsit va posar fi a la seva història d'amor. «Havíem tornat de Xile. Vam anar a passejar per la platja i parlàvem que érem molt feliços. L'endemà es va acomiadar de mi i li vaig dir que a on anava tan bonic». Desgraciadament, aquestes van ser les seves últimes paraules.

«Jo vaig anar a la perruqueria i quan vaig tornar, em va estranyar que no estigués el cotxe». Lomana va recordar que al mateix moment «estava sonant el telèfon» i en contestar es va trobar amb la inesperada trucada de la Policia Foral. «Va ser horrible, ni tan sols vaig poder articular paraula», va lamentar.

«Vaig agafar diners per si havia de pagar alguna cosa a l'hospital i algunes pastilles per controlar la tensió. Al principi, semblava que no tenia gens, però el metge em va confirmar que es tractava d'una mort cerebral», va explicar l'empresària al 'Chester'. 

Les anècdotes de Lomana després de la tragèdia

No obstant això, i després d'explicar la tràgica història, Carmen Lomana va explicar dues anècdotes. La primera, i després d'admetre que el seu marit «era una persona molt generosa», Lomena va confessar que va donar «els seus òrgans», ja que «ell ho hagués volgut així». 

L'altra anècdota va deixar tots els espectadors amb la boca oberta. I és que després d'admetre que «hagués preferit anar-se'n amb ell», Lomana va decidir, en el moment del comiat, «donar alguna cosa seva» al seu marit. Així doncs, l'empresària no s'ho va pensar dues vegades i assegura que es «va treure el sostenidor i el va ficar al sudari» del seu marit. 


Comentaris

envia el comentari