rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carmen Lomana, operada amb èxit d'un quist al ronyó

Així ho ha anunciat a través de les seves xarxes socials

 

Carmen Lomana ha estat intervinguda amb èxit d'un quist al ronyó, tal com ha explicat ella mateixa a través de les xarxes socials: «Avui a les 8 del matí he entrat al quiròfan per extreure'm un quist enorme adherit al ronyó dret. Un èxit l'operació».

 

Al costat del text, la televisiva apareix asseguda al llit de l'hospital quan va ingressar al centre sanitari, abans de l'operació. Tanmateix, Lomana ha volgut agrair als serveis i atenció de la Seguretat Social el tracte rebut, assegurant que ha decidit apostar pels professionals de la Seguretat Social «per la confiança» que li donen.

«Tot el meu agraïment a la doctora Leticia López Martín i al doctor García Cardoso, que ho han aconseguit. Hem de sentir-nos molt orgullosos de la nostra Seguretat Social i de tots els mitjans i atencions que posen al nostre abast. La millor medicina social del món sens dubte», explica.

 

Finalment, l'empresària ha assegurat al seu perfil d'Instagram que s'està «recuperant molt bé». Una publicació que s'ha omplert de missatges d'ànim per part dels seus seguidors, que no han dubtat a desitjar-li una ràpida recuperació i enviar-li molt d'afecte.

 

 

Hospitalitzada sense perdre l'estil

Un dels detalls que més ha cridat l'atenció de la fotografia ha estat, sense cap dubte, la impecable imatge que Lomana ha compartit. I és que Carmen ha posat sense perdre i una mica d'aquesta elegància que tant li caracteritza.

Una imatge que també ha servit per tranquil·litzar als seus seguidors, ja que malgrat ser una intervenció delicada, es veu que està en bon estat. De fet, continua sent molt activa a les xarxes socials i fa uns minuts ha compartit al seu perfil una captura de la seva crònica d'avui a 'La Razón'.

 

 

Encara que no ha donat massa detalls de la intervenció, sembla que es tracta d'una operació lleu i sense massa risc, ja que a més del seu bon aspecte fa pocs dies, la vam poder veure gaudint de la presentació de les noves col·leccions dels seus dissenyadors favorits des del 'front-row' de la Mercedes Benz Madrid Fashion Week.

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris