Carmen Lomana posa fi al seu enfrontament amb Belén Esteban i assegura que li ha pagat 12.200 euros

Així ho ha anunciat a Twitter i ha afegit: «li he perdonat els interessos»
L'enfrontament entre Belén Esteban i Carmen Lomana arriba a la seva fi. | Cedida

 

La dura batalla que mantenien Carmen Lomana i Belén Esteban, sembla que per fi ha arribat a la seva fi. Lomana ha anunciat al seu compte de Twitter que, la que fins ara era la seva màxima enemiga, Belén Esteban havia pagat ja el deute que tenien pendent des de fa diversos anys. La quantitat ascendia a un total de 30.000 euros.

Cal destacar que aquests diners provenen de la denúncia que va posar Lomana per injúries i calumnies a la televisió contra la col·laboradora de 'Sálvame'. El jutge va acabar donant la raó a la demandant i els condemnats van ser, a més de Belén, Mila Ximénez i Kiko Matamoros.

La socialité ha escrit avui al seu compte de Twitter: «Bona tarda. Volia dir-vos de la mateixa forma que vaig comunicar aquí que Belén Esteban no havia pagat les coses del judici, finalment s'ha solucionat, vaig perdonar els interessos i ella ha abonat la resta».

 

 

A més, Lomana ha explicat a la revista 'Cotilleo.es' tot el que va passar durant el procés judicial. Aquesta assegura que el deute de Belén s'ha gestionat «a través del meu advocat i la seva nova lletrada, amb qui s'ha portat tot el procés. Li he perdonat les costes, que eren moltíssims diners».

 

Imatge d'arxiu de Carmen Lomana. | Cedida

 

A més, sembla que Lomana va intentar solucionar la guerra amb Esteban envinat-li un missatge per acabar amb el tema d'una vegada: «M'alegro que aquest contenciós hagi acabat i malgrat el mal que em vas fer, jo no sóc rancorosa i em quedo amb els primers temps i els bons records. Passa un feliç Nadal amb la teva família».

Carmen ha volgut posar pau definitivament i per això no ha dubtat en explicar tots els detalls sobre el que realment havia passat fins ara: «Em devia més de 18.000 euros i m'ha pagat 12.200 euros finalment, imagina't tot el que li he perdonat, però ja està, resolt el tema, espero que Belén sigui agraïda», ha afirmat.

Ara només falta que Belén Esteban doni la seva opinió sobre el tema, i el més segur que el proper programa de 'Sálvame' es converteixi en un especial sobre Lomana, on Belén explicarà la seva versió i com se sent. A més, també podria acceptar la pau de Lomana i posar fi, ara sí, a la sonada enemistat.

 

Kiko es el único que todavía no ha pagado su deuda. | Telecinco.es

 

Kiko Matamoros, encara sense pagar

Cal recordar que no només Belén Esteban havia de pagar a Lomana, sinó que el Tribunal Suprem també va condemnar a Mila Ximenez amb una multa de 30.000 euros i a Kiko Matamoros amb uns altres 30.000.

 

Aquest últim encara exerceix el seu paper de morós i Lomana assegura que no ha obtingut cap resposta per part seva. Per això, la socialité ha decidit enviar-li un missatge directe a Kiko on afirma que la seva participació a 'GH VIP 6' podria servir-li per recaptar els diners necessaris per pagar el deute pendent. «Ara és l'únic dels tres que falta per saldar el pagament». De moment caldrà esperar fins al 2018 per veure si Lomana, finalment aconsegueix els seus diners.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris