YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros, contra les cordes: l'enorme deute que li reclamen

El col·laborador es va assabentar en directe a 'Viva la vida' i va explicar la raó

Kiko Matamoros durant la seva intervenció a 'Viva la vida'
Kiko Matamoros reconeix deure-li diners a Carmen Lomana | Telecinco

Carmen Lomana va esclatar aquest cap de setmana contra Kiko Matamoros. L'empresària no va dubtar a acusar el col·laborador a través de les xarxes socials de deure-li diners. Tot va passar quan Matamoros opinava a 'Viva la vida' sobre els comportaments «poc ètics».

«Acabo de posar 'Viva la vida' i escolto a l'impresentable de Kiko Matamoros carregant contra algú pel seu comportament poc ètic. Amb quina autoritat moral ho diu quan ell em deu 50.000€? I no volent pagar. És vergonyós que se li permeti parlar» va publicar Carmen Lomana fent públic el deute que el col·laborador té amb ella.

Matamoros va respondre-li en directe

Kiko Matamoros va veure en directe el missatge i no va trigar en donar-li resposta. «Al portar el tema al Tribunal Suprem va coincidir que a mi em va caure un embargament de l'Agència Tributària i, per tant, t'has de posar a la cua» va respondre-li Kiko molt enfadat, a la vegada que confirmava el seu deute i li explicava per què encara no li havia donat els diners.

El col·laborador va assegurar que primer s'ha de posar al dia amb Hisenda i després pagarà a Carmen Lomana. «El primer que reconeix aquest deute sóc jo. No tinguis pressa que no crec que et moris abans que pagui a l'Agència Tributària» va dir Matamoros.

Després d'aquest aclariment, el col·laborador de 'Viva la vida' va voler matisar que la quantitat a pagar no era exactament la que havia publicat Carmen. Segons Kiko Matamoros, ha de pagar-li 30.000 euros i no 50.000 i que ho farà «quan pugui». A més, el col·laborador ha afegit que demandarà Lomana per haver-li cridat «impresentable».

La guerra entre Kiko Matamoros i Carmen Lomana es remunta a 2011 quan l'empresària va denunciar a tres col·laboradors de 'Sálvame': Belén Esteban, Kiko Matamoros i Mila Ximénez  per injúries i calúmnies arran d'uns comentaris sobre la seva persona. Lomana va guanyar el judici i Mila va ser la primera en pagar. Ara, només queda Kiko Matamoros que pagarà quan acabi el seu deute amb Hisenda.


Comentaris

envia el comentari