Carmen Lomana asseguda en un sofà d'un jardí

Carmen Lomana torna a carregar sense pietat contra Rocío Carrasco: «A algú li importa?»

Carmen Lomana no s'ha tallat ni un pèl i assegura que la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' «és un espectacle denigrant»

Rocío Carrasco s'ha convertit en la protagonista del moment i fins i tot ha generat polèmica entre els polítics. Hi ha molta gent que ha volgut donar la seva opinió sobre el documental de la filla de Rocío Jurado, com per exemple Carmen Loamana, que no ha dubtat en manifestar que «és un espectacle denigrant».

La socialité ha utilitzat el seu compte de Twitter per queixar-se davant els seus 200.000 seguidors, molts dels quals pensen igual que ella.

Rocío Carrasco participa gratuïtament en el documental

«Però, de debò a algú li importa aquesta història tan domèstica i avorrida de dues persones amb vides molt grises? Quin rotllo ens està deixant anar Rociíto. Però el tema no era el de bona o mala mare? Me'n vaig a dormir pensant que soc ximple per veure-ho», ha manifestat molesta amb el testimoni de Carrasco.

«No he pogut aguantar més de 15 minuts, i volia saber si a molta gent li ha passat el mateix». Així doncs, molta gent ha comentat el tuit i s'ha evidenciat que Lomana no és l'única persona que pensa d'aquesta manera. «És una història plena d'odi cap a Antonio David, que es va oblidar de ser feliç», ha opinat una usuària de Twitter.

Carmen Lomana ha posat sobre la taula la possibilitat d'un guió i ha assegurat que «és la història d'una obsessió per aconseguir destruir el seu exmarit». 

Ara bé, aquests no han estat els primers tuits de Lomana sobre Rocío Carrasco, ja que fa uns dies va manifestar que «és terrible, a mi em sembla truculent, gairebé pornogràfic i vergonyós». «La quantitat de plors, de mocs, de l'espectacle que s'ha muntat per guanyar diners, segons diuen d'1 a 2 milions, després de vint anys, em sembla una vergonya», va denunciar la socialité a Twitter. 

Tot i això, Carlota Correrdera ha assegurat que Rocío Carrasco ha participat en el documental gratuïtament i per prescripció psicològica d'uns experts.

«No es pot fer un judici paral·lel des de plató, que això sembla la inquisició popular. Aquestes coses han de solucionar-se en família, en un jutjat, o on sigui procedent, però no a la televisió», afirmava fa uns dies Carmen Lomana. A més, va afegir que «Rocío fa set anys que no veu els seus fills, tots hem vist a la seva filla dient que vol parlar amb ella! Això és la història interminable. Té un altre fill, i no s'ha preocupat, dient que 'aquest és feliç', com si els nens que tenen una deficiència no patissin».

Es posa en dubte el testimoni de la filla de Rocío Jurado 

Durant aquesta guerra mediàtica, ha aparegut molta gent que no es creu el testimoni de Carrasco, entre els quals s'inclourien Federico Jiménez Losantos, qui també critica la forma en què s'està jutjant a Antonio David. «Semblen els judicis de Moscou, una de les coses més repugnats que he vist en la meva vida», manifestava Jiménez Losantos. 

D'altra banda, periodistes com Beatriz Cortázar han optat per desacreditar la versió de Carrasco, però fent referència a la relació que manté amb els seus fills. Més enllà dels episodis de maltractament, ella assegura que no entén com Rociíto va poder desentendre's dels seus fills. «Segueixo sense entendre la cessió o l'oblit, o el no voler enfrontar-se o lluitar per una cosa tan important com uns fills», sentenciava.

A les xarxes socials, els espectadors segueixen opinant tots els diumenges. «Prefereix donar explicacions a gent que no coneix abans que als seus fills. Això ho fan els diners!»,«Ha malgastat l'herència de la seva mare i busca més diners» o «Vol muntar un 'reality' a la seva mida, a l'estil de les Campos», s'ha pogut llegir a Twitter.