IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 El Govern assegura que el teletreball és «obligatori» en empreses públiques i privades a Catalunya

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

Carmen Martínez-Bordiú pugnarà pels títols de Franco obviant les recomanacions dels seus germans

La filla de Carmen Franco hauria trencat un pacte de silenci entre els germans

Carmen Franco y su hija Carmen Martínez-Bordiú
Carmen Franco i la seva filla, Carmen Martínez-Bordiú | Cedida

La mort de Carmen Franco va deixar diversos fronts oberts entre els fills d'aquesta. Si bé és cert que els germans van obviar al nou nòvio de Carmen Martínez-Bordiú de l'esquela, ara aquesta hauria contraatacat amb totes les seves forçes.

D'altra banda, una de les altres coses que crida l'atenció són els problemes que estan tenint els fills en relació a l'herència de la 'fillíssima' de Franco. Així mateix, un dels fets que genera més controvèrsia, de fet, són els problemes en relació al títol de Ducat de Palma, creat pel rei Juan Carlos especialment per a la filla del dictador. 

No renunciarà al Ducat de Franco

Carmen Martínez-Bordiú ja ha pres una ferma decisió. Ja que, segons apunten diversos mitjans ben relacionats amb la família, la filla gran de Carmen Franco està convençuda de que acabarà gaudint d'aquest títol tan anhelat.

Francis Franco, de fet, semblava l'escollit per portar el títol. El primogènit dels germans i l'únic que encara porta el cognom Franco seria el principal contrincant de Bordiú en aquesta pugna tan ferotge. 

Carmen Martínez Bordiu empezará una nueva vida.
Carmen Martínez Bordiu, aspira al Ducat de Palma  | Cedida

Francis volia cedir-li a la seva germana Bordiú el Marquesat de Villaverde. Aquesta, però, sembla mantenir-se més ferma que mai i no l'acceptarà. Ja que, segons 'Bekia', està entestada en obtenir el Ducat de Palma.

Carmen Martínez-Bordiú, finalment, podria veure's superada per una llei creada en 2006. Aquesta, duta a terme pel govern de Zapatero, argumenta que en casos com a aquest, la prioritat recau sempre en el primogènit de la família.

Trenca un pacte entre germans

Carmen Martínez-Bordiú, finalment, en unes declaracions a ‘El Programa d'Ana Rosa’, va explicar que serà ella qui obtindrà el títol. Deia, a més, que no tenia cap constància que l'hereu del títol es pactés abans de la mort de la seva mare i, per la qual, cosa lluitarà per aquest.  

Sortint a la televisió, però, Bordiú hauria trencat el pacte de silenci existent entre germans i això podria acabar pesant molt a la decisió final. 
 


Comentaris

envia el comentari