Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Borrego té una relació fantàstica amb la seva filla

Carmen Rosa Almoguera, la filla de Carmen Borrego que ja no s'amaga

Tots els detalls sobre el membre més discret de la família Campos

Des de fa uns mesos, la família de Carmen Borrego ha estat més al punt de mira que normalment. I és que el casament del fill gran de la col·laboradora va ser un dels grans esdeveniments per a un dels clans més mediàtics de la petita pantalla: les Campos.

Immediatament ningú podia evitar posar encara més el focus d'atenció sobre cadascun dels seus familiars, motiu pel qual els mitjans seguien tots els seus passos. Del fill gran de la tertuliana, José María Almoguera, se sap que va contreure matrimoni amb Paola Olmedo el mes de maig passat.

Això sí, sens dubte, el membre més desconegut del clan Campos és la mateixa neta de la periodista, Carmen Rosa, que no vol seguir el mateix camí mediàtic que els seus familiars. Però, la veritable pregunta que és inevitable plantejar-nos és: qui és realment Carmen Rosa?

Carmen Borrego i filla
A la llum tots els detalls sobre Carmen Rosa | GTRES

 

Així és la discreta filla de Carmen Borrego, Carmen Rosa

Pel que se sap, Carmen Rosa Almoguera va néixer el 1993, fruit del matrimoni entre Carmen Borrego i Francisco Almoguera Haro. Des de ben petita, va viure en carn pròpia el que suposava ser neta d'una de les presentadores i periodistes més prestigioses del país.

No obstant això, aquesta fama va augmentar més quan la seva tieta i la seva pròpia mare també van decidir buscar-se un reconegut lloc a la televisió. Per això, Carmen Rosa constantment ha de tolerar que els seus familiars es trobin ficats de ple en alguna o altra polèmica.

D'aquesta manera, i a diferència de la resta de la família, Carmen Rosa va estudiar el grau de Dret a la Universitat Antonio de Nebrija a Madrid i es va graduar el 2016. A més, també va cursar un màster d'Accés a l'Advocacia, curs que li va permetre exercir d'advocada.

Tal com va assegurar la seva pròpia mare en una ocasió, «de totes les Campos, és la que més es menjarà el món». Això sí, si arriba fer-ho, ho farà molt discretament, perquè recordem que a la neboda de Terelu Campos no li agrada gens cridar l'atenció, i encara li agara menys que els mitjans parlin d'ella.

Per aquesta mateixa raó, Carmen Rosa tampoc no té xarxes socials, ja que vol passar tan desapercebuda com sigui possible. El seu cas és ben difernent del de la seva cosina, Alejandra Rubio, que des que va fer 18 anys s'ha convertit en un personatge públic.

Sens dubte, són com el dia i la nit, ni punt de comparació. Tot i que la noia de 29 anys no vol aparèixer públicament a la televisió, el cert és que ja va fer els primers passos en aquest món quan només era una nena.

Ho va fer en un dels nombrosos programes que dirigia aleshores la gran María Teresa Campos. Però, a partir d'aleshores, les aparicions en públic de la cosina d'Alejandra Rubio han estat comptades, ja que va prendre la dràstica decisió de no seguir amb el seu llegat familiar.

Les últimes vegades que s'ha pogut veure Carmen Rosa davant d'una càmera va ser al programa de Bertín Osborne, Mi casa es la tuya. Va ser allà on la mateixa filla de la col·laboradora va revelar el veritable motiu pel qual sempre ha volgut estar allunyada del focus mediàtic.

«Si et soc sincera, he tingut tan a prop la televisió que no sento aquesta curiositat. És més, la conec tan de prop que no... No m'han proposat res, però tampoc vull que em proposin res, al meu gremi és on em sento a gust», va explicar al seu moment.

Carmen Rosa
Carmen Rosa ha fet algunes aparicions a la televisió | TELECINCO

 

Carmen Rosa, sense paraules en sentir els insults de la seva cunyada a la família

Tot i que Carmen Rosa insisteix a no formar part dels mitjans, el cert és que de vegades és inevitable que, indirectament, alguna polèmica familiar l'esquitxi també a ella. Precisament ara, la seva cunyada, Paola Olmedo es troba a l'ull de l'huracà a causa d'uns àudios que s'han filtrat on parlava malament de la família del seu marit. Sens dubte, ningú va sortir ben parat, ni tan sols la mare de Carmen Rosa, que és la sogra d'Olmedo.

«El marit té el cel guanyat», «es diuen tot i cobren per això» i «la meva sogra sembla més gran per la seva forma de vestir, té moltíssima papada» eren algunes de les frases que hauria pronunciat la cunyada de Carmen Rosa.

De moment, la protagonista d'aquests enregistraments no s'ha volgut pronunciar sobre això, però tot apunta que novament regna la tensió entre la família Campos.