Carmen Sevilla continua ingressada en una residència prestigiosa de Madrid

Un any més, la famosa presentadora del 'Telecupón' segueix ingressada a Aravaca Orpea en greu estat de salut a causa de l'Alzheimer

Carmen en una de sus últimas apariciones públicas
Carmen Sevilla continua ingressada a la residència d'Aravaca Orpea, a Madrid | CATALUNYADIARI.CAT

L'entranyable presentadora de 88 anys del 'Telecupón', Carmen Sevilla, continua ingressada indefinidament a la prestigiosa residència d'Aravaca Orpea, a Madrid. Hi és des de fa més de tres anys i mig i va ser el seu fill, Augusto Algueró, qui va prendre la decisió perquè així estigués més ben cuidada i totalment atesa. Luis Méndez, el representant de l'artista durant els últims deu anys, ha estat molt pendet de l'estat de Carmen i ha concedit unes declaracions, segons avança 'La Coctelera'. 

Carmen Sevilla està molt deteriorada

«Carmen ha sofert un gran deteriorament, tant físic com mental. Ja no pot menjar sola. Està tota l'estona sedada i amb una sonda gàstrica», confessa el representant. «Ella mai no ha tingut bona memòria, però ens vam adonar que alguna cosa no anava bé», desvela el qui va acompanyar l'actriu a la primera visita al neuròleg.

Més notícies relacionades: «Terelu Campos comença a recuperar-se de la malaltia»

Des que li van diagnosticar Alzheimer, Carmen no té res a veure amb el que era i aquest fet entristeix profundament els qui l'envolten, Angelines i el seu fill Augusto. Luis, el seu representant, afirma que fa temps que no li fa una visita a la residència perquè ho passa molt malament: «No val la pena i és molt dur perquè ella no és conscient de res».

Carmen Sevilla
Des que li van diagnosticar Alzheimer, Carmen no té res a veure amb el que era | CATALUNYADIARI.CAT

 

Un altre Nadal trist per a la família

Ja fa alguns anys que el Nadal no és una època de celebracions ni d'esdeveniments especials per a la família. Carmen no és conscient del que passa al seu voltant, motiu pel qual no preveuen fer res especial a part de les visites normals. La família més propera i el seu amic de sempre, Mocho Ferrer, són els únics que tenen permís per visitar Carmen.

S'allotja en un petit apartament privat i exclusiu per a ella. Als escassos metres quadrats de la seva nova casa, que no té res a veure amb el gran pis davant del temple de Debod, l'artista té tots els luxes i comoditats que pugui necessitar. A més, gaudeix d'un servei de vigilància i atenció de 24 hores, un servei extra que el seu fill va voler contractar per assegurar-se que a la seva mare no li faltés res.

Augusto Algueró Jr. acompañado de su madre, Carmen Sevilla.
El fill de Carmen Sevilla, Augusto Algueró, està molt pendent de la seva mare i s'assegura que no li falti res | Cedida

 

Carmen Sevilla, allunyada de les càmeres aquests darrers anys

Era molt característic veure-la amb un gran somriure a la cara, sempre contenta davant les càmeres i vestida de manera elegant. Així és com recordem Carmen Sevilla, malgrat que l'Alzheimer entrés a la seva vida fa nou anys i comencés a deteriorar-la mentalment i física. Des d'aleshores hem pogut llegir poques notícies sobre ella, ja que des del 2012 la família va decidir retirar-la de la vida pública per no sobreexposar el seu deteriorament. Però vam perdre el seu rastre totalment el 2015, quan la família va decidir ingressar-la a la clínica abans mencionada.

La vida de Carmen va canviar ara fa nou anys, quan va començar una etapa de deteriorament
La vida de Carmen va canviar ara fa nou anys, quan va començar una etapa de deteriorament | arxiu

 

Per sort, ni el temps ni la malaltia podrà fer-nos oblidar totes les pel·lícules de l'actriu. Va protagonitzar el primer llargmetratge espanyol candidat a endur-se l'Oscar a la categoria de parla no anglesa. També va treballar amb l'actor Charlton Heston i, malgrat haver conegut personalment Gary Cooper i d'haver enamorat Frank Sinatra, no es va deixar endur per Hollywood, sinó que es va quedar a Espanya fent cine i cuidant el seu fill únic, després de trencar amb el seu pare el 1975.

Però segur que els espectadors de totes les edats la recorden per haver presentat el 'Telecupón', el programa amb què va aconseguir traspassar la petita pantalla i fer-se estimar per tota Espanya amb les seves famoses ovelletes i altres anècdotes que va protagonitzar la presentadora.


Comentaris

envia el comentari