Imatge de Carmina Barrios.

Carmina Barrios, la mare de Paco León que pateix per una baralla que ha acabat fatal

L'actriu Carmina Barrios molt pendent del que ha passat amb la seva filla

Carmina Barrios és una de les dones amb més caràcter de l'entorn mediàtic. L'actriu es caracteritza per la verborrea sense filtres i la gresca a l'hora de parlar, però hi ha una cosa que la caracteritza encara més.

Carmina és una mare amb coratge, la sevillana ha portat endavant la família i l'ha fet artista. Els seus fills, Paco i María León, no paren de collir èxits sense deixar enrere l'essència que tant els ha acompanyat sempre, tot i que de vegades se'ls en pot anar de les mans. És el que li ha passat a María León, la noia ha tingut un incident a Sevilla que no ha deixat indiferent ningú.

Foto de Carmina Barrioss
Carmina Barrios sempre ha fet costat als seus fills | Europa Press

Aquest primer cap de setmana d'octubre, l'artista ha acaparat totes les mirades i el focus de totes les càmeres. Tot això per haver fet un cop de puny i una puntada de peu a un agent de la policia. Com s'esperava, l'actriu va ser detinguda i posada posteriorment en llibertat provisional. Però la cosa no es queda aquí, l'actriu serà investigada per delicte d'atemptat contra l'autoritat.

Encara que al Jutjat d'Instrucció número 18 s'ha negat a declarar, sí que ho ha volgut fer fora d'ell per donar la versió dels fets, al·legant que va ser víctima de les circumstàncies. «Vull donar les gràcies per totes les mostres de suport rebudes, aquestes últimes 48 hores han estat veritablement difícils. Nego haver agredit ningú», començava. «No és la meva intenció posar en dubte la feina necessària que fan els cossos i forces de seguretat al nostre país, però sí que he de denunciar que he estat víctima d'un abús policial de Sevilla. [...] El cas està a mans dels meus advocats i des d'aquest moment poso tota la meva confiança en la justícia», sentenciava.

Fotos de Carmina Barrios i María León
Carmen Barrios sempre ha donat suport a María | Europa Press

Carmina Barrios posa els ulls als seus fills

Segons s'ha pogut saber, la filla de Carmina Barrios estava amb uns amics pels carrers de Sevilla de nit. Havien sortit d'una festa per acabar un rodatge, quan es van trobar amb uns agents que van parar un ciclista ebri. La policia va fer un control d'alcoholèmia al ciclista i va donar positiu, La noia, juntament amb el seu grup, va començar a increpar els agents de policia per la seva intervenció.

Segons les fonts policials que cita la premsa local, María León hauria començat a gravar-los. La policia va demanar la seva identificació i ella va accedir, però no portava el DNI, per la qual cosa els havia d'acompanyar comissaria.

L'actriu va entrar al cotxe policial, però els seus amics van continuar increpant els agents i, fins i tot, un dels amics va arribar a obrir la porta del vehicle perquè María sortís. Després d'això, l'artista hauria agredit els policies, cosa que ella mateixa nega. Després de tot, van arribar a la comissaria, però la filla de Carmina estava en un estat d'agitació important i va haver de ser traslladada a l'hospital per un atac d'ansietat.

María León
María León, molt angoixada pel que va passar | Europa Press

María León va sortir finalment de la seu policial dissabte al migdia amb la cara tapada i sense fer cap declaració. La família està vivint un bon moment professional, ja que tant María com Paco León han estrenat nous projectes, cosa que, sens dubte, omple d'orgull Carmina.

Paco acaba d'estrenar Rainbow, una pel·lícula sobre les aventures d'un adolescent. María, per la seva banda, va estrenar tres pel·lícules l'any passat i n'estrenarà dues de noves aquest any, a més de seguir rodant projectes per al proper.

Carmina Barrios va estar concursant al realityMasterChef Celebrity de la passada edició, però sembla que està immersa en nous projectes que aviat podrem veure.