Carolina Monje, la parella d'Álex Lequio, parla després de mesos de patiment

La jove empresària ha parlat amb els mitjans a la presentació de la seva nova col·lecció de moda a Barcelona

El 13 de maig farà un any de la mort d'Álex Lequio, una pèrdua molt tràgica que ha commocionat tot Espanya i que els seus éssers estimats mai podran superar. És el cas dels pares del jove empresari, Ana Obregón i Alessandro Lequio, que cada dia lluiten per seguir endavant malgrat haver perdut el seu fill quan tan sols tenia 27 anys. I també és el cas de Carolina Monje, una jove que ha vist morir el seu gran amor i l'home amb qui tenia molts projectes i somnis per complir. Tots dos tenien un gran esperit empresarial i solidari i dedicaven gran part del temps a causes benèfiques relacionades amb el benestar animal i, especialment, la lluita contra el càncer.

L'últim missatge de Carolina Monje

 

La que va ser parella d'Álex Lequio durant els dos últims anys que va viure ha intentat refer la seva vida mudant-se a Barcelona després d'abandonar el pis que compartien a Madrid. A la Ciutat Comtal, Carolina s'ha centrat en la seva carrera professional com a directora d'una cadena hotelera d'Eivissa i com a fundadora d'una marca de roba, i s'ha emparat en el seu cercle més proper. El suport ha estat fonamental durant aquests mesos de tant de patiment.

Precisament, el 13 d'abril Carolina Monje va reaparèixer davant els mitjans de comunicació acompanyada dels seus amics i familiars per presentar la nova col·leció de la seva marca de roba, 'Carola Monje', a Barcelona. Un esdeveniment una mica amarg per la data, ja que aquest mateix dia feia 11 mesos que Álex Lequio va morir víctima del càncer. La que va ser nora d'Ana Obregón i Alessandro Lequio ha viscut un any molt complicat, però això no li ha impedit treure forces i mostrar-se satisfeta per un nou projecte que ha tirat endavant gràcies a tot el suport rebut. «Ha vingut molta gent; molts amics i coneguts. Estic molt contenta amb la nova col·lecció i amb un projecte que començaré aviat: una botiga que obriré amb dues amigues», ha revelat Carolina Monje davant els micròfons d'Europa Press.

Malgrat mostrar-se entusiasmada pel gran futur professional que li espera, la jove ha reconegut que segueix molt afectada per la mort d'Álex Lequio i ha deixat entreveure que la seva dedicació laboral és el motor que l'empeny a tirar endavant. «És complicat. Estic en un moment que vull treballar, seguir amb la feina, els projectes i les ganes de seguir donant tot el que puc donar», ha advertit 'Carola', que és el nom que utilitza la gent del seu entorn per referir-s'hi.

L'homenatge de Carolina Monje

 

Ara que falta un mes perquè es compleixi un any de la mort d'Álex Lequio, Carolina Monje ha explicat als mitjans com es troba emocionalment, però també ha aclarit que el projecte solidari que van iniciar junts segueix en marxa. La jove ha reconegut que part dels beneficis de la marca de roba anirà destinada a diferents ONGs amb les quals ella i Àlex col·laboraven des de feia temps. «Sí, un 3% serà per a causes benèfiques, tant pel càncer com pels animals: Greenpeace i altres», ha assenyalat Carolina, que afirma que entre aquestes organitazcions també hi ha la fundació Aless Lequio, creada per la pròpia Ana Obregón amb l'objectiu de promoure la investigació del càncer.


Comentaris

envia el comentari