Carolo Ruíz: «Va ser una cosa molt ràpida, jo estava a la meva habitació i en un moment donat vaig veure que havia caigut del sofà. Parlava estrany, se li estava paralitzant la cara »

El fill de l'actriu ha penjat uns vídeos a Facebook acomiadant-se d'ella i parlant sobre els seus últims moments

 

La recent mort de la coneguda actriu Terele Pávez ha deixat abatut el món del cinema i el seu cercle de familiars i amics. La intèrpret va morir el passat divendres, 11 d'agost, a Madrid d'un vessament cerebral als 78 anys. El seu fill Carolo, destrossat per la seva pèrdua ha compartit uns vídeos a les seves xarxes socials explicant tot el que se li ha remogut per dins en aquest episodi tan dolorós. D'una banda, se sent afortunat per tot l'afecte que ha rebut de la seva mare que el tenia «desbordat» d'amor. De l'altra, ha perdut la persona «més sorprenent» que l'ha «omplert d'amor per a deu vides».

«Em sento totalment privilegiat d'haver compartit 44 anys de la seva vida. No ho podria explicar amb detalls. Ella va ser un caos capaç de generar un parc d'atraccions. És inexplicable. De veritat he tingut aquesta mare? M'ho crec perquè ho he viscut», ha dit davant els mitjans a l'entrada del tanatori de Sant Isidre. Des d'una habitació pràcticament a les fosques, Carolo ha compartit tot el que ha sentit: «La meva mare ara és infinita». Segons Carolo, «l'edat i la diabetis» tenien a l'actriu «últimament fluixeta», encara que la seva mort ha estat sobtada: «Va ser una cosa molt ràpida, jo estava a la meva habitació i en un moment donat vaig veure que s'havia caigut del sofà. Començava a paralitzar-se i no era una relliscada normal. Parlava estrany, se li estava paralitzant la cara». Immediatament, va ser traslladada a l'hospital de la Pau, on va morir poc després a causa del vessament cerebral.

 

L'actor ha recordat una anècdota que recorda amb afecte «El millor que puc explicar ara mateix és que, un cop en un moment molt, molt delicat per a ella, no estava gens bé, ho estàvem passant molt malament, algú li va preguntar 'com et trobes ara? ', i ella em va mirar, la va mirar i va dir:' que com estic? Fixa't si estic bé que tinc sentiments. Per afligit que un estigui, és meravellós poder sentir». Així era Terele per al seu fill com diu ell:«llum i sentiments».

 Comentaris

envia el comentari