IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 La Generalitat demana al govern espanyol l'estat d'alarma a Catalunya

URGENT

🚨 El Govern confirma que decretarà un toc de queda nocturn a Catalunya

Carrefour fa el primer pas per eliminar els tiquets de paper

Dins de la seva estratègia de digitalització posa en marxa el projecte Paper 0

Un supermercat Carrefour. | Carrefour

Carrefour ha anunciat que dins de la seva estratègia de digitalització posa en marxa el projecte Paper 0, que permetrà reduir fins a un 70% del paper emès en la seva línia de caixes i la digitalització dels principals processos a les seves oficines centrals, segons ha informat en un comunicat. En concret, els usuaris de l'aplicació Mi Carrefour poden seleccionar lliurement l'opció de «no rebre paper» i d'aquesta manera s'elimina el paper del XecEstalvi i el dels cupons, que apareix automàticament en l'aplicació.

En l'actualitat, la companyia envia les notificacions als més d'un milió d'usuaris de la seva aplicació perquè de forma voluntària decideixin si no volen paper en línia de caixa. Carrefour ha confirmat que posteriorment i de forma progressiva l'empresa eliminarà el tiquet de caixes en totes les botigues de la companyia.

El projecte s'emmarca dins de l'objectiu global de la multinacional de RSC, amb el qual la companyia està implantant diverses accions per potenciar l'economia circular. Per tal de contribuir a la reducció de paper per part dels col·laboradors de l'empresa, la companyia ha començat a treballar amb actius d'impressió més eficients, amb noves funcionalitats de mobilitat, digitalització i documentació, amb l'objectiu d'evitar el paper en els seus processos principals.

La implantació de serveis d'impressió sostenibles es realitzarà en totes les seus i suposarà habilitar mòduls distribuïts per zones que afavorirà la racionalització dels serveis, substituint les papereres tradicionals per zones comuns de reciclatge. Carrefour gestiona en l'actualitat a Espanya un total de 175 hipermercats, 114 supermercats Carrefour Market i 538 supermercats Carrefour Express.


Comentaris

envia el comentari