IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carrefour llança la primera llet UHT espanyola en envàs eco sostenible

Redueix un 28 % les emissions de CO2

Carrefour llança un producte novedós a Espanya | Cedida

Carrefour s'ha convertit en la primera empresa de distribució a llançar llet UHT espanyola en un envàs ecosostenible anomenat Combibloc EcoPlus, que redueix un 28% les emissions de CO2 sobre l'envàs anterior. En concret, la multinacional francesa ha explicat en un comunicat que aquest envàs es caracteritza per substituir la capa d'alumini present en qualsevol brick de llet per una altra de poliamida, preservant la qualitat de la llet. El producte es realitza en tres formats: sencera, semidesnatada i desnatada.

Carrefour ha subratllat que es troba desenvolupant un pla d'ecodisseny d'envasos, on alguns dels eixos més importants són l'eliminació de l'embalatge prescindible, la reducció de matèria primera, l'optimització en la grandària dels envasos i embalatges per utilitzar menys vehicles per al seu transport, i fomentar l'ús de materials sostenibles, reciclats i reciclables. La companyia dins d'aquesta estratègia només en l'últim any ha optimitzat més de 350 productes, implicant tant a empreses internacionals com a proveïdors i fabricants locals.

Carrefour ha recalcat que treballa en polítiques en matèria de protecció medioambiental, qualitat, prevenció, salut, seguretat alimentària i seguretat de productes. La multinacional va anunciar fa una setmana que dins de la seva estratègia de digitalització engega el projecte Paper 0, que permetrà reduir fins a un 70% del paper emès en la seva línia de caixes i la digitalització dels principals processos en les seves oficines centrals. En concret, els usuaris de l'aplicació El Meu Carrefour poden seleccionar lliurement l'opció de no rebre paper i d'aquesta forma s'elimina el paper del XecEstalvi i el dels cupons, que apareix automàticament en l'aplicació. En l'actualitat, la companyia envia les notificacions als més d'un milió d'usuaris de la seva aplicació perquè de forma voluntària decideixin si no volen paper en línia de caixa.


Comentaris

envia el comentari