La carrera musical de ‘Camilín’, el fill de Camilo Sesto que volia seguir els passos del seu pare

Amb un disc publicat i allunyat de l'ombra del seu pare, lluita per obrir-se pas a la indústria musical

Bona part dels cantants del panorama musical espanyol, són fills d'antigues estrelles de la cançó i la televisió. Noms com els de Shaila Dúrcal, filla petita de Rocío Dúrcal i Junior; Valderrama, fill de Juanito Valderrama; Javi Cantero, fill de El Fary; o fins i tot Zeus Tous, fill de Sara Montiel; en són un clar exemple.

Dins d'aquest grup de selectes descendents, trobem també a Camilo Blanes, ni més ni menys que el fill de l'ara difunt Camilo Sesto i de Lourdes Ornelas. Amb 35 anys i un disc publicat, el jove 'Camilín' segueix lluita per trobar el seu espai a la indústria discogràfica, i guanyar-se el seu propi nom arreu de l'Estat i més enllà.

Camilo Blanes, en una foto de sus redes sociales
Camilo Blanes, en una foto a les xarxes socials| Twitter @SoyCamiloBlanes

Un 'Camilo' del segle XXI

Nascut el 1983, fins ara el jove Camilo no ha aconseguit seduir el gran públic, potser en part per seguir l'estil de balades romàntiques del seu pare, que avui en dia no tenen la popularitat d'abans.

Tanmateix, Camilo Blanes no ha renunciat al seu somni, i com bona part dels artistes joves, s'ha mostrat molt hàbil a les xarxes socials, sigui a través del seu perfil d'Instagram o de Twitter; un espai on mostra el seu talent. 

L'any 2016 va publicar el seu primer disc, 'Es lo que siento', un LP que no ha gaudit de l'èxit esperat, però que el va portar a compartir escenari amb el seu pare a Ciutat de Mèxic. I abans del traspàs del seu pare, Camilo Sesto, 'Camilín' treballava en un nou projecte per rellançar la seva carrera.

Pare i fill «s'estimaven molt»

Pel que fa a la relació entre pare i fill, tot i que 'Camilín' sempre ha volgut fer la seva carrera sense aprofitar-se de la fama del seu pare, era especialment bona. L'any 2015, el mateix representant de Camilo Sesto, Eduardo Guervós, explicava en una entrevista que  «en contra del que s'ha dit, els dos s'estimen molt i es porten molt bé. Cada dia es comuniquen per internet. És més, t'asseguro que Camilo ha ajudat al seu fill en els seus inicis com a cantant... Es preocupa moltíssim per tot el que té a veure amb ell».

En aquest sentit, i més enllà que Camilo Blanes hagi decidit seguir les passes de la balada romàntica, el jove artista sempre ha mostrat un afecte cap al seu pare que s'ha traslladat als seus temes, però també recuperant cançons del seu progenitor i incloent-les al seu repertori habitual.

També et pot interessar...