IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Casa del Disfraz treu a la venda el 'Kit Puiglític' per disfressar-se del president català a Halloween

Inclou una perruca, ulleres i una estelada

Al final ha acabado imponiéndose Puigdemont, aunque la propuesta del Cordobés también triunfó
Al final ha acabat imposant-se Puigdemont, encara que la proposta del Fill de la Tomasa també va triomfar | Casa del Disfraz

Halloween és una tradició estrangera que gaudeix de molt èxit últimament: cada any se sumen més i més adeptes fins al punt d'aconseguir que grans empreses com la Casa del Disfraz, decideixin consagrar els seus esforços a aquest dia. Al cap i a la fi, al costat de Carnestoltes, festivitats concretes, aniversaris i comiats, és on s'obté el volum més gran de vendes. Per això, aquestes empreses no cedeixen en la seva obstinació de seguir innovant i oferint noves alternatives, millors o més sorprenents i divertides disfresses, i aquest any ho han tingut clar; han donat amb el definitiu: la disfressa de Puigdemont. L'ocurrència impacta en un primer moment, però té molt sentit si tenim en compte tot el moviment polític i social que s'està produint amb motiu de les últimes decisions del Parlament català i del president de la Generalitat.

De fet, una Catalunya independent, que és la idea i la decisió que abandera Puigdemont, és el malson més terrible i infame de centenars de milers d'espanyols, que temen que el malson, aviat, es faci realitat. La Casa del Disfraz, s'ho ha pres seriosament i ha decidit produir de forma massiva una disfressa que es postula com el més popular de la vetllada. A la seva pàgina web pot trobar-se l'anomenat 'Kit Puiglític', que conté unes ulleres, una perruca amb el tall de cabell del polític i una estelada. El kit pot adquirir-se a la web per 19,95 euros, i ja ha causat tant furor que ha obligat a les fàbriques de l'empresa a reforçar la producció.

Com recull 'El Español': « Avui hem fet un enviament de més d'una desena de disfresses a tota Espanya. Inclosa Catalunya? També hem venut allí, per sort, la gent en aquest país se sol prendre les coses amb humor. És una disfressa que a priori no té res a veure amb Halloween», deia el responsable, encara que emfatitza que la demanda és tan elevada que treballen a contrarellotge perquè arribin a temps per a la festa. Altres disfresses que també podrien haver causat furor són les de Donald Trump i la del 'Fill de la Tomasa', que també es van postular per tenir els seus propis kits.


Comentaris

envia el comentari