Concursants de 'La casa fuerte' de Telecinco

Demanen el final immediat de 'La Casa Fuerte' poc després de començar

Les xarxes socials van incendiar-se contra el 'reality' de Telecinco

Ahir a la nit va començar a Telecinco la segona edició de 'La Casa Fuerte', un 'reality' que pretén entretenir i divertir a l'espectador, qui assistirà a les proves, discussions i problemes de convivència de catorze concursants. En concret, de catorze famosos que, en parella o en solitari, han decidit participar per aconseguir una sucosa quantitat econòmica.

Ex de 'Supervivientes', 'MYHYV' o de 'L'Illa de les Temptacions' són els que han acceptat el repte. I això ha donat lloc al fet que es compti amb un 'elenc' que ha causat veritable estupor entre el públic que, en part, no ha acollit de bon grat el programa esmentat. Per aquest motiu, ahir les xarxes socials s'incendiés parlant del mateix. És més, hi va haver qui ja van demanar la fi immediata d'aquest perquè l'han arribat a qualificar d'escombraries perquè consideren que no està a l'altura d'altres 'realities' de la cadena com, per exemple, 'Gran Hermano'.

Els concursants de 'La Casa Fuerte' no convencen

Una de les raons que ha fet que els internautes demanin a Twitter que aquest 'reality' no continuï és el 'repartiment' de concursants. Hi ha un gran disgust davant l'audiència perquè es considera que no hi ha participants que puguin resultar interessants. En concret, no es considera que despertin cap mena de curiositat famosos 'de mig pèl', com els han arribat a qualificar. Ens estem referint a figures com l'ex-'tronista' Albert Álvarez, la cantant Rebeca, Mari Cielo Pajares, Sonia Monroy o fins i tot Cristini.

Mostra d'això han sigut els missatges molt contundents a les xarxes, com ara aquest: «El camió de les escombraries ha passat per 'Mediaset' i amb la runa del Nadal futur, passades i presents ha muntat 'La Casa Fuerte'. Quin enderroc de concursants! Interessen les seves vides tant com que et donin un cop de peu a les pilotes».

Així mateix, un altre exemple de queixa per la selecció de concursants ha estat aquest: «No penso veure aquesta edició. No m'agrada el càsting. No sé, no entra pels ulls». I és que els fans dels 'realities' de Telecinco consideren que, enfront d'altres formats com 'Supervivientes' on es porta a terme un càsting interessant, en aquest no ha sigut així. Sembla que s'ha optat per contractar, majoritàriament, a famosos que cobren molt poc i que no tenen res a aportar.

Es va jugar amb el 'morbo' de la infidelitat

De la mateixa manera, una altra part de l'audiència ha demanat la fi immediata de 'La Casa Fuerte' perquè està jugant amb la morbositat perquè des de la primera gal·la està apostant per generar controvèrsia amb un possible triangle amorós, el qual podria donar molt que parlar i que ahir ja va donar lloc a moments realment vergonyosos.

En concret, ens estem referint, al fet que es va revelar que Tom Brusse, que participa amb la seva xicota Sandra, li va ser infidel a la seva noia amb Samira Jalil, qui no va dubtar a donar detalls innecessaris del seu 'affaire' amb l'ex de Melyssa, com on va succeir o com fa un petó ell.

Davant aquests comentaris, molts internautes es van mostrar ofesos amb missatges com: «Fomenteu la infidelitat (...) 'La Casa Fuerte' és una altra escombraries: diners, sexe i pocs valors».

Es va donar informació de l'exterior a Isa Pantoja

El tercer motiu que els incondicionals dels 'realities' van retreure a la primera gal·la és que es va trencar amb una màxima d'aquests: no donar informació de fora. Doncs bé, l'espai, jugant amb el 'morbo' del distanciament entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja, li va explicar el que havia passat a Isa. Aquesta, quan va conèixer els detalls de l'entrevista a 'Lecturas' del seu germà, no va dubtar a enfonsar-se i posar-se a plorar.

Per totes aquestes raons, molts internautes es van disgustar amb l'estrena de 'La Casa Fuerte 2', demanant la seva fi i van atacar de forma contundent. Altres missatges que així ho demostren són aquests:

  • «Collons, això és depriment. Amb el panorama que tenim, en comptes d'apropar-nos un bon 'reality' per entretenir-nos, 'Mediaset' ens deprimeix més amb 'La Casa Fuerte'».
  • «'La Casa Fuerte' és un veritable rotllo. No li veig cap al·licient per veure-ho».

Caldrà esperar per veure si en les pròximes entregues el 'reality' convenç els espectadors o no.