YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La casa de 'GH VIP' s'aixeca en rebel·lió contra Hugo Castejón

Onze participants de la casa de Guadalix han amenaçat en abandonar si no es prenen mesures contra el concursant

Els concursants s'han queixat al confessionari sobre l'actitut d'Hugo Castejón
Els concursants s'han queixat al confessionari sobre l'actitud d'Hugo Castejón | TELECINCO

La casa de ‘Gran Hermano’ està en guerra, després que dimarts un dels nominats més polèmics, Hugo Castejón, se salvés de la nominació, cosa que ha indignat als seus companys. Tant és així que 11 concursants de la casa de ‘Gran Hermano’ han donat un ultimàtum a la direcció del programa perquè prenguin mesures contra Hugo Castejón o si no abandonaran el programa.

Els concursants no poden més 

Tot ve arran de l’última festa que es va celebrar a la casa de Guadalix, la festa de la verema, la qual Hugo, Dinio i Adara van celebrar de manera molt efusiva, fins i tot passant-se de mare en algun moment, arribant-se a llençar pel cap raïms davant la mirada incrèdula de la resta de concursants. 

 

Hugo Castejón a 'GH Vip 7'
Hugo Castejón va esclatar d'alegria quan va ser salvat de l'expulsió   | Telecinco

 

Kiko Jiménez es va desfogar al confessionari dient que eren «tres 'macarres'» i Noemí no va poder aguantar més i també va explotar: «una cosa són les refregues de la convivència i l’altre és aguantar a aquest senyor».

 

Però la rebel·lió venia conduïda sobretot per Alba Carrillo i Mila Ximénez, quan aquesta última directament va amenaçar a l’organització del programa d’abandonar la casa: «Jo demà demanaré de marxar. No tinc edat per això».

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari