La Casa Reial, estupefacta després de conèixer la notícia: «Serà el pròxim 22 d'agost»

La infanta Cristina podrà gaudir del seu marit en només unes setmanes

Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i la seva filla Irene Urdangarin pels carrers de Vitòria. 19 de febrer de 2020, en un dels permisos penitenciaris d’Urdangarin.
Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina i la seva filla Irene Urdangarin a Vitòria el passat mes de febrer | Catalunya Diari

Bones notícies per la Família Reial. Com qualsevol altre pres, i si els positius per Covid-19 no van en augment durant els pròxims dies, Iñaki Urdangarin podrà gaudir dels permisos per a visitar a la seva família després de diversos mesos a la presó sense poder comunicar-se amb l'exterior.

Segons el cercle més pròxim a la infanta Cristina, el cunyat del rei Felip podria sortir de nou de la presó de Brieva el pròxim 22 d'agost per a passar uns sis dies en família, que es converteixen en vuit en total si comptem el cap de setmana.

Tot i que la seva intenció al principi era viatjar fins a Bidart (França), la veritat és que el Covid-19 ha frustrat tots els seus plans, per la qual cosa és més probable que sigui la seva família qui torni a Espanya per a poder passar amb ell aquests dies.

Aquesta seria la cinquena setmana de llibertat des de desembre

De moment, i malgrat les intencions del duc, es desconeix si la seva petició de permís serà acceptada. Cal recordar que cada vegada que Iñaki Urdangarin demana un permís, la Junta de Tractament avalua si compleix tots els requisits i si pot ser fàcilment localitzable. Si finalment accepten la petició del marit de la infanta Cristina, aquesta seria la seva cinquena setmana de llibertat des de desembre de l'any passat.

Aquest, a més, seria el seu tercer permís després del confinament. Cal recordar que Urdangarin i la seva dona van passar la primera setmana de juliol a Vitòria quan les restriccions de mobilitat es van relaxar després del confinament. A finals de juliol, el marit de la infanta va tornar a visitar Vitòria, encara que també es parla d'una breu estada del cunyat del rei Felip en la finca de Rita Allendesalazar a Segòvia.

Sens dubte, aquests pocs dies fora de pressió estan alleujant la seva estada en la presó, malgrat que des d'Institucions Penitenciàries se li hagi denegat el tercer grau, el pas previ a la llibertat condicional. Si arriba a obtenir el tercer grau, Urdangarin únicament hauria de trepitjar la presó per a dormir de dilluns a dijous, un objectiu que l’exesportista professional veu cada vegada més a prop.


Comentaris

envia el comentari