rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

El rei Felip, com les seves filles, també va anar de campament d'estiu

El rei Felip, amb només 12 anys, va fer la seva primera sortida en 'solitari' de la Casa Reial
Els reis d'Espanya i les seves filles, en arxiu  | GTRES

 

La 'sortida' d'estiu de les petites Elionor i Sofia està sent d'allò més comentada. Les menudes, que marxaran als Estats Units fins a finals d'aquest juliol, deixaran sols als seus pares perquè puguin resoldre els assumptes més polèmics de la casa reial.

 

I no és per a menys, ja que les darreres setmanes han estat d'allò més convulses amb l'empresonament d'Urdangarin i els constants rumors de separació de Felip i Letícia. Per això mateix, doncs, les petites Elionor i Sofia marxaran ben aviat de campaments, quelcom que ja va fer en el seu dia el seu pare, Felip VI, amb només 12 anys.  

 

El príncep Felip, de campament a Càceres

L'actual monarca tenia només 12 anys quan va fer el seu primer viatge en solitari. Tot i això, també s'ha d'esmentar que el menut príncep d'Astúries —aquesta era la seva nomenclatura abans de succeir el seu pare, Felip VI— va marxar  molt més a prop que les seves filles. Ja que aquestes marxen als Estats Units i Felip, per contra, va marxar a Càceres

 

Així ho podem comprovar en un reportatge que va publicar la revista ‘Hola!’ durant el juliol de 1980. En aquell reportatge, doncs, vam poder veure com el rei Felip «assisteix a un campament d'estiu» i com, d'altra banda, apareixia amb un posat d'allò més aventurer.  

 

El príncep Felip, portada de la revista '¡Hola!' | '¡Hola!'

 

L'aleshores príncep, a Càceres

«El príncep al costat de 210 nens vinguts de diferents col·legis i diversos pobles de la província de Càceres, disposant-se a dormir al ras», comentava un dels titulars del reportatge esmentat mentre a les imatges s'hi podia veure un actual monarca sense samarreta, en pantalons curts i amb els cabells despentinats, amb sabatilles d'esport i mitjons gairebé fins als genolls.

 

Felip, en una imatge dels campaments als quals va acudir amb només 12 anys | Cedida

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris