El rei Felip i la reina Letícia arribant a la capella ardent de la infanta Pilar (08-01-2020)

Fotos: Desolació a la Casa Reial: Felip, Letícia i Joan Carles donen l'últim adeu a la infanta Pilar

La capella ardent ha estat instal·lada a la mateixa casa de Pilar de Borbó

La família Reial s’aixecava avui amb la trista notícia de  la defunció de la infanta Pilar de Borbó.Germana gran del rei Joan Carles I i tieta del rei Felip VI, feia anys que lluitava contra un càncer de còlon que, finalment, no ha pogut superar.

Després que fa uns dies va ingressar a la clínica Ruber Internacional de Madrid, els seus familiars més propers no es van separar d’ella. Només després de conèixer la trista notícia se’ls va poder veure sortint de les instal·lacions.

Reunió reial a la capella ardent

Amics propers i familiars podran dir el seu últim adéu a la monarca. Sorprenentment,  la Casa Reial ha escollit la mateixa casa de donya Pilar per instal·lar la capella ardent. La casa està situada a la urbanització Puerta de Hierro de Madrid i les primeres persones han entrat per homenatjar Pilar de Borbó.

El rei emèrit Joan Carles I ha estat una de les primeres aparicions, juntament amb la reina Sofia.Feia mesos que no es podia veure als reis emèrits junts en un acte públic, tot i que el retrobament no ha arribat en les millors condicions.

 

Felip i Letícia, molt propers a la infanta Pilar

El rei Felip VI i la reina Letícia també s’han apropat a casa de la tieta del monarca per donar l’últim adéu. S’ha pogut veure a Felip amb una cara seriosa, terriblement afectat per la pèrdua de la infanta Pilar, amb qui ha compartit una estreta relació durant tota la seva vida.

El rei emèrit Joan Carles I ha estat una de les primeres aparicions, juntament amb la reina Sofia.Feia mesos que no es podia veure als reis emèrits junts en un acte públic, tot i que el retrobament no ha arribat en les millors condicions.

El rei Felip VI i la reina Letícia a la capella ardent de Pilar de Borbó (08-01-2020)
El rei Felip i la reina Letícia compartien una estreta relació amb la infanta Pilar | G3

El rei Joan Carles I i la reina Sofia arribant a la capella ardent de Pilar de Borbó (08-01-2020)
És la primera vegada en mesos que es poden veure als reis emèrits junts públicament | G3

La infanta Helena amb Froilan i Victoria Federica arribant a la capella ardent de Pilar de Borbó (8-1-2020)
Froilan i Victoria Frederica han acompanyat la infanta Helena a la capella ardent | G3

Bruno Gómez Acebo, fill de Pilar de Borbó, amb la seva dona Bárbara Cano i els seus fills a la capella ardent de Pilar (8-1-2020)
Bruno Gómez Acebo, fill de Pilar de Borbó, amb la seva dona i els seus fills arribant a la capella ardent | G3

També et pot interessar...