rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Corinna revela que Joan Carles tenia una tercera amant

L'empresària valenciana Sol Bacharach hauria mantingut una història amb el monarca
El rei Joan Carles i Corinna en un acte on van coincidir | CatalunyaDiari.cat

 

Les gravacions difoses de converses entre Corinna i el comissari Villarejo l'any 2015 segueixen tenint el rei Joan Carles a l'ull de l'huracà. L'empresària, que va assegurar que l'emèrit va utilitzar-la com a testaferro, va parlar també sobre la relació sentimental que va mantenir amb el pare de Felip VI.

 

Si bé aquesta història era ben coneguda, Corinna va destapar una tercera línia que encara no havia estat considerada per cap especialista en el tema. De la mateixa manera que Joan Carles enganyava Sofia amb l'empresària alemanya, el rei també l'enganyava a ella amb una tercera dona.

Corinna va acabar amb Joan Carles

Corinna i Joan Carles saludant-se en un acte públic | Cedida

 

«Feia tres anys que tenia una relació amb una altra dona al mateix temps», va confessar Corinna a Villarejo. «Una empresària valenciana que era membre de la junta directiva d'una ONG internacional», va detallar l'amant del rei Joan Carles en les gravacions captades.

 

Corinna es va adonar de la situació després de la mort del seu pare, el 2009. Quan va tornar a veure Joan Carles un cop passat l'enterrament, «el rei em va dir que tenia una xicota des de feia tres anys». L'empresària va assegurar que, davant d'això, «li vaig dir que això no podia continuar».

 

No obstant això, sembla que l'amor de Corinna per Joan Carles era més fort del que pensava, perquè després que el rei li demanés que «em quedés al seu costat per motivar-lo a superar una crisi», provocada per la polèmica generada amb la cacera d'elefants a Botswana, va reconèixer que «tot el que m'ha demanat ho he fet. He complert».
 

 

Sol Bacharach, una de les tres amants del rei Joan Carles

Sol Bacharach, el rei Joan Carles i la reina Sofia | El Español

 

Els detalls que va oferir Corinna a Villarejo sobre l'amant amb la qual Joan Carles l'enganyava a ella assenyalen a Sol Bacharach com a protagonista del conflicte amorós. L'empresària valenciana, viuda del catedràtic i polític Manuel Broseta, assassinat pe ETA l'any 1992, hauria mantingut una història amb el monarca.

 

Corinna afirma que Sol va arribar a visitar el Palau de la Sarsuela i que va ser rebuda per Joan Carles i Sofia, quan ja mantenia una relació amb l'actual rei emèrit. Ho va fer com a representant de la Junta Directiva de l'Associació United World Colleage, l'ONG de la qual era integrant.

 

De fet, l'empresària alemanya no dubta en assegurar que Sol Bacharach té fotografies amb els pares de Felip VI. No obstant això, Corinna acaba la seva confessió assegurant que «jo he sigut l'última» i que després d'ella, cap dona ha tornat a conquistar el rei Joan Carles I.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris