La vida nocturna de Froilà preocupa la Casa Reial

L'activitat nocturna del net més gran dels reis emèrits podria perjudicar la imatge de la institució

Imagen de archivo de Froilán de Marichalar
Imatge d'arxiu de Froilà de Marichalar | CatalunyaDiari.cat

S’ha pogut veure Froilà de Marichalar, el net més gran dels reis emèrits, de 19 anys, gaudint de totes les festes dutes a terme durant les nits d’estiu, tan típiques d’aquesta estació de l’any. Concretament, el festival ‘Starlite’ o les nits de Marbella han captat tota l’atenció de les seves sortides nocturnes i és que, pel que sembla, al nebot del rei Felip li agrada molt un dels grups que ara està de moda, ‘Taburete’.

Com a curiositat, el líder de la banda és Willy Bárcenas, fill de l’extresorer del PP Luís Bárcenas, i sembla tenir una relació d’amistat, per això Froilà va voler anar al festival estiuenc per mostrar-li tot el seu suport.

Froilà i el seu «vici ocult»

Any rere any, Marbella és un dels punts més actius durant l’estiu. Una de les atraccions més esperades és el festival de música ‘Starlite’ que reuneix sempre diversos estils de música i molts famosos hi acudeixen per veure les diferents actuacions. Era d’esperar que Froilà de Marichalar no es volgués perdre aquest festival i, per tant, va gaudir de les actuacions de 'Taburete', Rosalía o DJ Adrián Lozano

La infanta Helena com mare que és, ha estat molt preocupada per les sortides del seu fill. Tot i que la seva germana Victòria Federica l’acompanya, Froilà sembla que està adquirint un hàbit gens saludable. Pel que sembla, el nebot dels reis ha començat a fumar activament.

Froilà en una imateg d'arxiu a Sevilla
Froilà en una imatge d'arxiu a Sevilla | Gtres

Durant la seva graduació se’l va poder veure tot assaborint un puro, fet que semblava molt casual. Però justament aquest estiu va saltar l’alarma en veure’l fumant durant les seves escapades nocturnes al costat de diversos coneguts. No obstant això, el mateix Froilà va voler ocultar aquest mal hàbit, però sense gaire èxit.

La Casa Reial, preocupada

Com és natural, les seves sortides nocturnes no han passat desapercebudes i la Zarzuela se n’ha assabentat, tot i que encara no han emès cap comunicat respecte al comportament d’un dels membres de la línia de successió al tron.

Froilà heretaria el tron del seu tiet Felip VI en cas que les dues Infantes renunciessin a la corona o morissin. Fet que provoca que tots els seus moviments i sortides siguin analitzats profundament, com a membre actiu de la Família Reial. La seva gran activitat nocturna provoca una mica de malestar, ja que podria fer malbé la imatge de la Casa Reial després d’haver sufocat tots els altres incidents familiars.


Comentaris

envia el comentari